Zakaj tik ob morju?
vedno vzamemo app na plaži, ker imava male otroke in je fino, da se zjutraj nesejo brisače in vse ostale stvari dol(lopatke,kanglice) dol in smo tam, vmes skočim skuhat kosilo, če koga lulat, kakat gre lepo gor, če je kdo žejen gre gor…Obvezno mora biti terasa, ker uživam zjutraj v zajtku in kavici in pa seveda v družbi svojih najdražjih….Temu primerna je tudi cena…Rezerviramo pa takoj po novem letu
lp
ker grem na plažo samo v kopalkah, ne poležavam tam, ne nosim s seboj ničesar,
ne brisače, ne kreme, nič
sem pet minut v morju in nazaj na teraso v senčko
to spet ponovim
potem pa ne bi vsakič želela porabiti 15 minut za tja in nazaj, ker lahko cel dan samo hodim, pa še opeklo bi me v samih kopalkah
Zato, ker ne maram “plažiranja”, ko vlečeš s sabo vse od brisač, senčnika in hladilne torbe. Ne maram mokrih kopalk, 6x posušene soli na koži in se ne sončim. Sicer preživim, ni mi pa fajn. Najljubše mi je, če lahko takoj po plavanju stopim čez 3 stopnice, sperem sol, se dam v suho obleko ali kopalke in berem v miru, na ležalniku na terasi.
To so pa tiste javne plaže, kjer pridejo turisti iz celega mesta, kjer ni tik zraven zraven nobenega apartmaja, to so javne plaže.
Tudi jaz hodim v apartmaje tik ob morju, ki imajo svojo plažo, drugi tja sploh ne pridejo in je mir. Na plaži se ne valjam ves dan, ampak grem plavat, se stuširat in v suhih kopalkah v visečo mrežo pod borovce ali na senčno teraso. Bivakiranje na plažah z še ostalimi 500 ljudmi me pa ni nikoli zanimalo.
Forum je zaprt za komentiranje.