Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prosta robinzon hiša na ugljanu, od zdaj do 7.8.

prosta robinzon hiša na ugljanu, od zdaj do 7.8.

Pozdravljeni,
če kdo slučajno išče last minute enotedenski “robinzon” oddih in ne najde prostih kapacitet, posredujem tale link:
http://www.bolha.com/turizem/apartmaji-sobe/otok-ugljan-robinzonska-kuca-last-minute-1293590324.html?aclct=1406542332&kw=ugljan

Po spletu okoliščin moramo družinski dopust organizirati dobesedno čez noč, je pa prav ta in naslednji teden ogromno zasedenega. Klicala sem ves dan, v različne kraje po Istri in Dalmaciji, pa je totalna gneča. Ko sem videla tale oglas, da je zadeva še prosta ravno te dni, se mi je kar zasmejalo, ker bi z veseljem šli v to varianto. Žal pa imamo dopust do 10.8. in za nas ne pride toliko v poštev – imamo majhne otroke in za en teden je preveč pakiranja. Ampak lastnik je zelo prijazen in bi z veseljem oddal tudi s popustom, da ni prazno. Tako da, če je kdo v taki situaciji kot mi, da bi rad od danes na jutri na morje in bi mu robinzon za dober teden ustrezal, posredujem, ker je res težko točno zdajle dobiti kaj frej. Lahko se spakirate že jutri in ste naslednji četrtek nazaj.

Poznam Ugljan zelo dobro in to je na drugo stran od mesta Kali, zelo lepa uvala, z borovo senčko na plaži, sva z možem že bila tam. Na tem predelu, kjer je ta hiška, so le 4 hiše, čudovito ribiško mesto Kali pa je dober kilometer, dva stran.

V pomoč, če bi komu prišlo prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close