Najdi forum

Zanima me kaj si je dobro ogledat v Riminih in ostalih okoliških mestecih ? Hvala

V RiminiJU si lahko ogledaš samo plažo in na stotine hotelov in lokalov.
Imaš pa tam blizu San Marino, pa park Italia in miniatura je lušten za pogledat, malo bolj stran Ravenaa in park Mirabilandija…
Bi bilo pa fajn, če napišeš, kaj te sploh zanima za videt.

Se pridružujem zgornjemu odgovoru. Ta konec ni kaj dosti zanimiv. Edino San Marino je kar ok. Obala v Riminiju pa je ena slabših, ki sem jih videla v svojem življenju pa sem jih kar nekaj 🙂

Rimmini slovi po plažah in to je to. V obala Italije pač nima skorajda nič plaž oz. zemo malo primernih glede na dolžino obale.
Bila 14 dni nazaj v San marinu. Kaj pa jaz vem, lepo ohranjeno srednjeveško mesto in trgovina pri trgovini. Žal ni bilo časa, drugače pa bi si šla pogledat še Ferrari muzej 🙂

Najbolj me je pri San Marinu impresioniral vozni par, ne vem, če sem videla avto pod 50.000 €. Od česa imajo oni tako dobro gospodarstvo? K vse skupaj je malo večje od ene Škofje Loke.

Rimini ne slovi po plažah, ampak bolj kot priljubljeno letovišče moških parov, skozi vse leto – večina hotelov je v njihovem slogu. Je pa na plažah tudi veliko igral za manjše otroke, ker ciljajo tudi na njihove družine z malimi otroci.

Se pa najdejo tudi prijetni družinski hoteli za letovanje z manjšimi otroci, eden izmed njih je tudi LaMorosa:

http://www.lamorosahotel.com

Saj nisi tako naivna, da nebi vedela? Veš kaj so mafkoti? Taki še vedno imajo. pa dilerji tudi. Sicer je pa zdaj bolj malo pravih poštenih bogatašev tam, ker je v italiji kar velika gospodarska kriza.

San Marino je drzava zase, ni Italija. In oni nimajo krize, ker so si ze dolgo pred danasnji dnem znali ustvarit nacin prezivetja na majhnem ozemlu. Gotovo poznas se nekaj majhnih drzavic e Evropi, ki cvetijo, tudi brez mafije

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close