Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice 8.7.2014 POLET V TURČIJO

8.7.2014 POLET V TURČIJO

Pozdravljeni,
Zanima me ali gre kdo 8.7.2014 v Turčijo iz Brnika? Bolj se bliža dan D bolj sem živčna če bo vse tako kot mora biti.

Na kateri konec pa potuješ?
Živce si kar prihrani, vse bo ok.

Mal pred Alanyo Pegasos hotel. Bomo videli. Pa če druga ne bomo lenarli in se mal posončli.

Zdravo, kdaj pa je odhod letala? Razmišljamo da bi tudi šli, samo v drug hotel-

8.7. ob 6.00 uri iz Brnika

Mi pa isti dan na Zakintos. Jupiiiii

Lep dopust na Zakintosu!

Turčija je fantastična. Naši prvič domov niso hoteli.

Kje ste pa bili? Mi gremo 19.8. v Pegasos planet v hotel Club, pa me malo skrbi, ker ima 4*. Vsaka informacija mi bo dobrodošla.
Hvala!

Fany!

Vpiši v iskalnik Pegasos Club in vrglo ti bo kar nekaj rezultatov. Tudi sama sem pisala o tem, ker smo bili tam leta 2009, letos pa gremo v Pegasos ROYAL.

Upam, da so kaj popravili hrano, vse ostalo je bilo pa super.

Lep pozdrav,

Alenka

Alenka ali se splača v Alanyo po nakupih, no mislim po kakšno torbico:)) ali lahko kaj kupiš v hotelskem komplesku Pegasos?
lpf

Zdravo, Fany!

Ko smo bili v Pegasos Clubu, sem res bila v Alanyi, ker je tam letovala znanka, ki sicer živi v Luxemburgu in sva se tam dobili. Izpred hotela je peljal shuttle bus – redna linija cca. pol ure do Alanye – skoraj zastonj. Ker nisem ravno nakupovalni manijak, sem sicer malo povandrala po bazarju, kjer imaš robe, da glava boli.

Sicer pa je mali bazar bil pri hotelu – preko ceste. Tam sem si kupila torbico, na kateri je sicer pisalo Prada, a ne verjamem, da je bila res Prada – glede na ceno. je bila pa vrhunske kvalitete, kajti po 3 letih sem jo sicer zamenjala, a zato, ker sem se je naveličala.

Če si dobra pogajalka, boš vsekakor stvari kupila ugodno – o kvaliteti pa boš morala presoditi sama. V hotelskih kompleksih se načeloma ne splača kupovati, ker so tam cene navite – boljši kot je hotel, višje so cene, tam za vogalom pa enaka stvar pol ceneje.

Pa dober nakup!

Alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close