iščem apartma-istra 9.8.-13.8. za 4
pozdravljeni
bom poskusila tukaj
iščem apartma v istri – okolica umag, rovinj, poreč … od 9.8.-13.8.2014
za 2 odrasla in dva srednješolska otroka 🙂 po možnosti ne več kot 400 m od obale
saj sem že iskala , ampak so cene na agencijah zelo visoke …
mogoče veste za kak apartma …
lahko tudi na zasebna sporočila
hvala 🙂
mogoče bom pa lahko jaz drugič kaj pomagala :))
nočeš biti nesramna, pa si…. lepo sem vprašala, ker več ljudi več ve…sem iskala in bom še iskala … pa še zame ni … amapk sem prijazna …. važno pa je, da si ti komentirala in da se imaš lepo … tudi jaz se imam lepo in se bom še imela s kulturnimi ljudmi , ki prijazno odgovorijo, če imajo kaj povedati …
pa lep dan še naprej : )
Kdor ni vprašal ni vedel,jaz pa ne razumem tistih ,ki se vedno “užigate ” na vprašanja drugih.čeprav jim ne znate odgovoriti na vprašanje,ki so ga zastavili.Bi bilo veliko lepše če bi se držali tistega,če ne veš oz se te ne tiče se ne vtikaj.Včasih pozabim ,kakšni smo Slovenci,vse drugje samo pred lastnim pa nikoli. 🙂 Pa brez zamere.
Pri meni je na žalost cel avgust polno.
na bolhi,jaz sem ga tam našla.
Res pa ne razumem določenih osebkov na Monu,da kar naprej jamrajo in vihajo nos nad nekaterimi vprašanji… tudi sama sem zadnjič nekaj iskala ,pa so se našli takšni,ki mi odgovora seveda niso znali dat,so mi pa pometovali,da je joj. vprašanja se postavljajo zato-ker več glav več ve. ali pa kateri pozna kakšnega,ve za kaj se gre ,zna svetovat….
lep pozdrav ,pa malo več strpnosti prosim.
Jaz pa na razumem, kako da nekateri na vprašanje: Ali ve kdo za apartma …. lepi linke apartmajev, kjer še ni bil in pojma nima, kako je tam. Ste funkcionalno nepismeni?
Jaz računalnik znam uporabljat, ampak oglas je eno, osebna izkušnja pa drugo, zato hodimo samo na izrecna priporočila prijateljev in znancev ali prek agencije, kjer se imaš komu pritožit. Tako se najdejo najugodnejše in najboljše variante. Monovke pa izgleda najboljše lokacije šparajo zase, ker nikoli ni nobenega izrecnega odgovora, kje je že kdo bil in mu je bilo všeč. Da mu bognedaj kdo ne zasede termina.
Bolha bi bila tudi moja varianta, ker preden se pregizeš skozi vse te hrvaške strani, rodiš. 3/4 je pa itak ološa.
Ti si pa strašno bistra! Ugotovila si, zakaj nihče ne pove drugim, še posebno ne celi Sloveniji na MON-u za dobre apartmaje, ki jih pozna.
Mi smo še vse super apartmaje doslej našli s pomočjo Googla, ne pa z raznimi agencijami, ki imajo itak slabe apartmaje, ker bi bili dobri predragi, ker še oni nabijejo svoje cene gor.
Ti si pa strašno bistra! Ugotovila si, zakaj nihče ne pove drugim, še posebno ne celi Sloveniji na MON-u za dobre apartmaje, ki jih pozna.
Mi smo še vse super apartmaje doslej našli s pomočjo Googla, ne pa z raznimi agencijami, ki imajo itak slabe apartmaje, ker bi bili dobri predragi, ker še oni nabijejo svoje cene gor.[/quote]
Apartma in agencija sta dva različna pojma, slučajno uporabljena v enem stavku. Že v življenju nismo šli v apartma od agencije.
Forum je zaprt za komentiranje.