Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dinko Lonić- prevarant

Dinko Lonić- prevarant

Koliko nas je, ki smo nasedli temu bebcu?
Ni apartmajev, ni denarja, ni Dinka…..

Ali lahko poveste kaj več o tem, ker ne vem točno za kaj gre ? pa da ne bom slučajno nasedla kdaj na kakšno ponudbo ?

hvala

Gre za prevaranta, ki je dosedaj delal predvsem po Mariborskem koncu, je prodajal apartmaje v Kukljici na otoku Ugljanu, ki jih nima, in to zelo uspešno. Skratka, na našem koncu, nas je veliko nasedlo, nekateri so mu plačali kompleten dopust vnaprej. Zadeva je sedaj prijavljena policiji, več kot 10 primerov, koliko nas pa še bo pa je ????

P.S. V Kukljici resnično tudi obstajajo apartmaji Lonič, ki z Dinkom Loničem nimajo nič, in katerih ne bi rad vpletal (sem govoril z prijaznim lastnikom, ki mi je zagotovil, da Dinko Lonič sigurno nima apartmajev, ter, da ne ve, da bi ga sploh kdo tam poznal).

ojoj… upam, da se bo zadeva hitro rešila v vašo korist, da ga bodo zaprli in kaznovali prevaranta!

Aja, naj bi pa sedaj pobiral prijave še drugod po Sloveniji.
Gre pa za “gospoda” cca. 60 let, z rahlim hrvaškim naglasom (govori slovensko), plešast 1/2, ostalo obrit. Po izgledu skrajno neškodljiv.

Mi smo prišli skoz kar dobro (ne gre za veliko denarja), večina je prišla skoz slabše. Pišem pa, ker bi rad druge posvaril pred njim, tiste za katere pa je prepozno pa bi prosil da dajo prijavo na PP Šentilj.

Hvala.

Tudi jaz se jutri odpravljam na policijsko postajo šentilj vložit prijavo. Koliko je tistih ki ste bili oškodovani? Pustite maile, da se slišimo. lp

drugič pa raje na agencijo ali pa preko neta kakšno dobro lokalno agencijo najt…

Zdaj ne razumem,al se gre za nakup app,ali najem…..
če je prvo mi ni jasno,kako lahko nekaj kupuješ ne,da bi šel to pogledat….
Upam,da ugodno rešite nastalo situacijo….

Nevem kdo briše moj post, ampak prav je da se objavi barabo;
http://www.facebook.com/dinko.lonic

Vozi se po novem z avtobusi po raznih Betnavskih cestah ter podobno. Policija ga nemisli stisnit v kot? Verjetno se je nabralo že dosti ljudi ki jih je nategnil.

Gre za najem apartmaja.

Ja , briše administrator, samo pojavlja se vprašanje, če ga mogoče na tak način ščiti. Tiste pravljice o varovanju osebnih podatkov so bla bla bla. Če si na FB je to tvoja volja, ne glede če si lopov ali poštenjak.

Pol si pa naj skrije profil,saj to bi bilo pa že preveč za njega se mi zdi. Mogoče pa je že dobil kako porcijo ta junak Dinko, ali pa se samo skriva.

Dinko lonič TRGA NE GATE AMPAK ŽEPE!!!! hinavec

Lonić goljuf!

Kakšen je postopek glede prijave policiji? Se gre kar k najbližji policijski postaji podat prijavo ?

Kako kaj kaže starčku letos? Ga je že matilda stisnila ali še kar napizduje proleterjat?

Naj vam povem, da se morate izogibati tudi njegove hčere Barbare Lonić, ki ima s.p., saj je prava prevarantka in je opeharila že kar nekaj ljudi.

zapiši malo več info, jaz imam par stvari v zvezi z njim in njo in grem na policijo takoj po praznikih lep pozdrav

Pozdravljeni,

Meni je pred slabim mescem ponujal delo za kelnarjenje na otoku Ugljan. Delovni čas od 16:00 – 03:00, plača 2000e, izplačilo tedensko / pogodba, hrana + soba. Od 1.5.2014 – 20.10.2014.

Hvala forumasem za sporočila, ki so me opozorila in odvrnila od nadaljnjih pogovorov z Loničem.

zanima me, kdo je letos že nasedel Dinkotu Loniču in plačal rezervacijo za apartmaje v Kukljici??

dosti zahaja v našo gostilno v centru maribora….je ponujal apartmaje meni in moji mami za 34 eur na dan direkt ob morju…..hvala za ta forum saj me je odvrnilo do nadaljnega dogovarjanja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close