Najdi forum

najem prikolice

Letos bi najeli prikolico. Na kaj naj bomo pozorni, saj osebe ki jo oddaja na spletu ne poznamo. Ali nas čaka še kakšno plačilo v samem kampu…

Za vsako informacijo bom zelo hvaležna

Če je pavšalist in vas bo lahko prijavil kot goste boste poleg plačila njemu plačali še turistično takso, če pa ni pavšalist boste plačali celotno ceno dnevnega kampiranja, parcelo, vodo, elektriko, osebe……

Kakšno ceno vam je pa navedel?

obstaja avstrijsko podjetje, ki po evropi daje v najem počitniške prikolice in mobilne hiške, če te zanima, ti dam naslov

Daj naslov,zanima tudi mene. Ali pa če kdo oddaja prikolico na slovenski obali….

Mene zanima najem mobilne hiške, prosim kakšen kontakt na Jamaha.plut147@gmail.com, hvala.

evo mene, sem najprej morala kosilo pojest :))

http://www.gebetsroither.com

jaz sem jih videla v Koversadi, tam so bile nove, lepe, aklimatizirane, sicer imam pa pred seboj njihov katalog, oddajajo jih v sloveniji, hrvaški, črni gori, franciji, španiji, nemčiji, madžarski, avstriji

http://www.gebetsroither.com/

Najlepša hvala za trud in pomoč. Lp

you are wellcome :))

zato sem tu, da samo pomagam, če le lahko, to je namen mojega bivanja na zemlji

Ta gebecrojter je drag ko žafran.

gledam Paklenico, za 5 oseb na noč 74 eur v času 5/7-23/8, pa rabiš s seboj le osebne stvari, bencin je 1x manj, če vlečeš prikolo je to 2x znesek, pa postavitev, čiščenje, pospravljanje, not imaš še klimo, postavljena blizu plaže, no ne vem, men ni drago.

Tale gebetsorjer je res drag, najem prikolice stane okrog 80 eur na dan v sezoni. Na koncu plačaš v kampu še takso in čiščenje prikole, kar skupaj kar nanese.
Se mi zdi da je privat veliko ceneje cca 30 eur? Nisem še probala. Z Gebersrojerjem sem šla 1x, drago, ampak kar se kvalitete tiče pa vse super in ni pripomb.

Mene je prišel dopust za 1 odraslo in 1 otrok 14 dni s svojo prikolico, takso…. 3600,00 kun, tam sem še porabila cca 1200 kun

Naša soseda v kampu , je dala samo 1 x svojo prikolico v najem in je rekla nikoli več. tisti denar, ki ga je dobila, je šel za čiščenje in popravljanje. skratka, dobila je en velik šok. zato pa jaz ne dam svoje v najem, jo imamo izključno le zase. to je predragi hec, ko jo kupiš in daš tja 20000 eur, potem, pa da mi jo kdo demolira za tistih 30 eur, ne hvala.

Moja prikolica je samo zame in mojo družino! Z njo so taki stroški, da si vi laiki niti misliti ne morete.
N znam si predstavljati, da bi jo oddala ljudem, ki jih ne poznam.

Laiki. A zdaj mamo pa že prikoličarske strokovnjake.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close