črna gor
Preko iskalnika preberi še ne tako stare zapise na temo Črne gore.
Drugače pa, sori, sem se kar malo nasmejala tvojemu zapisu 🙂 ne vem kako misliš da večina folka pride do morja, a avto je kar običajna stvar. Glede Črne kore, bili smo tam pred leti, v Boki Kotorski, morje relativno umazano, mali zaselki tudi. Kotor čudovit. Cene nižje kot na Hrvaškem.
Spokajta v avto in via…za nosom:))))..v Budvi je top sezona in full gužva…ob cesti stojijo ljudje s plakati s katerimi ponujajo apartmaje (sa vodom, bez vode, sa strujom, s klima uređajem, bez….) tako da brez skrbi..vzameš si mal časa in najdeš najboljše, kar ti ustreza.
Drugače pa ti predlagam, da greš še malo proti jugu Črne Gore…je cenejše in lepše (no…odvisno kakšen turist si) …u Budvo greš pa na izletek…pa ne pozabi na plažo Ploče, malo ven iz Budve..hudo dobrooo….samo jo je malo težje najt…drugače pa vprašaš…ljudje pa noro prijazni…
Uživajta…z avtom….:))))))))
Budva, kamor gresta, je na odprti obali, kar pomeni večja verjetnost lepega morja. Boka Kotorska pa je neke vrste fjord, voda slabše pretočna in temu primerno svinjska.
Brez zamere, ampak a ne bi vidva vseeno šla raje nekam bližje glede na tvojo nosečnost? Imaš preštudirano kaj in kako če tam dobiš popadke ipd?
To sem seznanjena o teh zadevah, včeraj sem se vrnila iz zelenortskih otokov tam je prečudovito, samo za moje pojme preveč piha. Nimam še preštudirano, najprej si moram zbrat lokacijo kje bomo nastanjeni šele potem pridejo druge stvari.[/quote]
No, skratka, meni je bilo z avtom do ČG vse prej kot udobno, v visoki nosečnosti pa prav gotovo ne bi rinila tja, vključno z nekaj urnim čakanjem na soncu na meji. O tem govorim. In o tem, da preveri kam in kako, če dobiš popadke in rodiš otroka v Črni gori. Ker ja, ti si sedaj nabita s hormoni in imaš občutek, da zmoreš vse, a ne? :)) FIno bi bilo, da bodoči oče malo na bremzo stopi in te odpelje raje na kakšen Pag :))
Govorim tistim, ki se mislite peljat do Črne gore.
Budva me razen kot turistični obisk ( kot dubrovnik ) ne prepriča. Od obeh je meni Kotor najlepši. Govorim o mestu ki ga obiščeš in raziščeš.
Jaz osebno bi šla v Albanijo. Ma krasno je. komaj čakam september. Grem pa z letalom in tam najem avta ali še bolje šoferja.
Kaj pa Tivat pred Budvo ali pa Buljarica, Petrovac na moru, to je samo malo naprej od Budve. Če pa ostaneta v Budvi, se peljita mimo plaže Jaz do Ploč, kjer je morje izredno čisto, urejena plaža.
Odvisno kaj pričakujeta in kaj imata namen početi v Črni gori. Za ogled znamenitosti je kar nekaj mest, jezer, če pa gresta na plažo, potem je moja izbira sigurno Tivat kot sem zgoraj napisala. Zelo lep je tudi Stoliv v Kotorskem zalivu.
Forum je zaprt za komentiranje.