Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice potovanje po islandiji – pomoč

potovanje po islandiji – pomoč

Poleti načrtujemo potovanje po Islandiji, v lastni režiji, pa vas prosim za pomoč. gremo z družino. tam bomo najeli avto. zamina pa me sledeče: ali je za hodit v kratkih hlačah ali samo v dolgih – bo menda nekje okoli 10 stopinj.
glede na to, da gremo po otoku z najetim avtom, so hoteli ali kakšne gostilne s prenočišči – to si še nismo pogledali, pa me zanima glede na izkušnje tistih ki ste že bili. s šotori ne moremo, ker najbrž bo mrzlo za otroke. najmlajša je stara 6. kaj vi mislite?
še kaj, na kar moramo biti pozorni pri načrtovanju poti?
hvala za odgovore vsem.

aja še to – pogledat bi šli kite – ali se sploh splača, se jih vedno vidi in ali naj karto preko neta rezerviramo ali tam?
hvala

10 stopinj je povsod enako hladno (toplo), tako na Islandiji kot v Sloveniji. Če doma hodite pri taki temperaturi v kratkih hlačah, boste tam tudi, sicer pa ne. Mislim, kakšno smešno vprašanje…

jah, mrzlo / toplo…meni je 10 stopinj zelo mrzlo, za vas pa kot je predhonik rekel, ne vem 😉

Za šotorit je pa tako, da če ste navajeni, ne bo problema niti za šest letnico…edini problem je vlaga…ponoči se shladi, je vlažno, tudi dežuje lahko, tako da šotorenje seveda vsak vidi drugače..če vam to ni problem, bo šlo, če ne, je bolje prenočevati nekje pod bolj konkretno streho, a je seveda potem to tudi dražje. Drugače pa tople spalke pa je 😉 Srečno!

Jaz bi si vsa prenočišča rezervirala vnaprej. S šestletnim otrokom ne bi tvegala, da se zvečer pripeljem nekam, potem pa ni frej sobe… Druga možnost pa je seveda avtodom. Baje je varno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close