Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice avtodom in otrok

avtodom in otrok

Glede na to da (tako domnevam) v avtodomu ni prostora za prenosno otroško posteljico me zanima ali obstajajo kakšen zaščite, da otrok ne pade iz postelje. Imava namreč malčka, ki je ponoči zelo aktiven in se veliko premika naokoli. Kako se to uredi v avtodomu? Opcija, da spi med nama mi ne ustreza, ker iz izkušenj vem, da ga potem lovim celo noč, da ne pade 🙂

Tvoje domneve so napačne.

Kateri avtodom pa ima? Sem spraševala dve prijateljici, ki sta že tako potovali pa sta obe rekli, da ni prostora in da je otrok spal pri njima na postelji? Bi lepo prosila, če poveste kateri ima prostor, to bi bilo najbolj idealno. Smo samo trije, midva in otrok.

http://www.mali-vragci.si/varovalo-za-postelje-easy-travel-reer-152×44-cm-3

Tole bi šlo?

Odvisno s kako velikim AD boste potovali. Preden ga rezervirate (ali kupite), si ga boste seveda ogledali in potem boš vedela, na čem si.

Ko smo bili trije, smo vzeli AD za 6 oseb, kar pomeni, da smo imeli štiri fiksna ležišča brez pogradov, dva bi lahko v sili s podiranjem sedežev še dodali. Mali je spal zadaj, kjer je ležišče nižje, zavarovali smo ga z mrežico, ki je bila serijsko vgrajena.

Letos smo potovali štirje, prav tako z AD za 6 oseb, prav tako brez pogradov in z dvema fiksnima ležiščema. Dva sta spala spredaj, dva zadaj.

V vsakem od “naših” AD bi bil prostor za prenosno posteljico, če se ti zdi, da brez nje ne bi zmogli. Ampak verjamem, da bo šlo brez.

Uživajte in srečno pot!

Pozdravljene,
mi smo ravno tako navdušeni avtodomarji, ki si ga vsako leto spodimo. Ker imamo letos dva in ne več enega otroka smo tudi mi bili zaskrbljeni kako glede zaščite. Večina avtodomov, ki smo jih najeli ni imelo zaščite. Nekako smo sami zaščitili. Letos, ker sta dva pa smo vseeno raje rezervirali avtodom, ki ima zaščito na obeh posteljah, tako da bomo lahko brez skrbi. Slike ne morem pripeti, vam jo pa lahko pošljem na zs.
Lp

otrokovo potovalno posteljico v vsakem avtodomu lahko namestiš na prostor kjer je običajno mizica s tem da odstraniš mizico in tja postaviš posteljica. (enostaven in preizkušenj manever)

Tudi mi smo 1x to uspeli narediti, ostali avtodomi pa so imeli tako majhne mize, da so noge prenosne postelje segale čez in posteljica ni bila stabilna.
Če imaš enega otroka se to da, kaj pa če imaš dva?

Če imaš dva nas večina prakticira metodo spanja s starši. Na vsaki večji postelji en otrok ob notranji steni, kjer ne more nikamor pasti, na zunanji strani pa eden od staršev.

Ali pa kakšna prenosna lesena pregrada, ki se jo enostavno vzame s sabo.

Lahko sami improvizirate, tudi mi smo več let. Vendar so novi avtodomi opremljeni z zaščitami za otroke.
Lani smo najeli avtodom, pri kateremu je lastnik sam postavil zaščito, vendar z ženo nisva bila zadovoljna z izvedbo. Sedaj se pa dogovarjamo za avtodom, ki ima zaščito za otroke že serijsko.
Lp,
Matej

Po sliki sodeč bomo dopustovali v istem avtodomu 🙂 🙂
Lepo se imejte

Mi smo se ravno vrnili iz dopusta z našimi malimi škrati. Odpravili smo se po Italiji, saj smo AD najeli na Krasu (pri tem podjetju), čisto blizu meje. Cinque Terre so vredne ogleda!
Glede zaščite pa je naš avtodom imel res fenomenalno zaščito, bila sva čisto brez skrbi. Prejšnja leta sva pa morala spati vsak z enim otrokom, da nista padla dol.
Lep dopust vsem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close