dopust v mestu Tribunj HR
Za letos iščemo destinacijo za dopust in mi je padlo v oko mesto (mestece?) Tribunj. Po slikah sodeč je prijetno, cene so zmerne, me pa zanimajo izkušnje koga, ki je že letoval tam. Mi imamo radi mirne dopuste, brez pretirane gneče, senca na plaži je nujna zaradi otrok, najmanjši je dojenček.
Je kdo od vas že dopustoval tam, vaše izkušnje morda? Hvala vnaprej!
Bili en dan in eno noč. Slikoviti Tribunj ima verjetno največ šarma in ohranjenega karakterja ( ribiško maslinarskega) od krajev na obali med Zadrom in Šibenikom. Precej miren kraj, vsekakor bolj miren in bolj čisto morje kot bližnje Vodice.
Plaže s senco so zahodno od mesteca s polotočkom ali na samem polotočku, ne vzhodno proti Vodicam. Največ sence je dopoldne, a tudi popoldne se kaj najde. Na plažah ni ravno gužve, ampak kot na samotnem otoku sredi sezone vseeno nisi… Tudi za bivat je tam najbolj prijetno, več miru in lepših razgledov kot na vzhodni strani blizu marine ali pa severno- stran od morja.
Za letos iščemo destinacijo za dopust in mi je padlo v oko mesto (mestece?) Tribunj. Po slikah sodeč je prijetno, cene so zmerne, me pa zanimajo izkušnje koga, ki je že letoval tam. Mi imamo radi mirne dopuste, brez pretirane gneče, senca na plaži je nujna zaradi otrok, najmanjši je dojenček.
Je kdo od vas že dopustoval tam, vaše izkušnje morda? Hvala vnaprej!
Nismo vsi brez poznavanja bontona, glej kaj piše na koncu teksta.
Hvala (že drugič) za izčrpne informacije. Lepo, da si vzamete čas za odgovarjanje, morda pa si ga naslednjič ni treba, če mislite, da vašega truda ne cenimo dovolj.
Pozdrav.
Forum je zaprt za komentiranje.