Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Pineta v Savudriji -ODDAM

Kamp Pineta v Savudriji -ODDAM

Pozdravljeni,

oddajamo delni pavšal (npr. mesečni, dvomesečni,…) za leto 2014 oz. iščemo najemnike za VSAJ 10 dni bivanja. Termini po skupnem dogovoru. Prednost bodo imeli tisti, ki bodo vzeli več dni.

Prikolica je sicer starejša (Adria 450 za 4 osebe), vendar se pred tem ni nikoli oddajala tako, da je ohranjena. Baldahin in pod sta stara 1 leto. Možna uporaba hladilnika, kolesa in vsega ostalega pribora, ki je v prikolici.

Prikolica se nahaja v kaMpu Pineta v SAVUDRIJI. Po vseh ocenah in lastnih izkušnjah gre za zelo dober kamp. Tišina ni tuja, saj ni razgrajačev. Zapisano se pozna tudi na pavšalu (cca 2.400 eur, – zimovanje 220 eur, registracija 90 eur- ) tako, da je 650 eur dražji od sosednega kampa v Savudriji –Veli Jože.

Iščemo predvsem čiste in odgovorne najemnike. S seboj imate lahko psa, saj je v kampu za njih urejen posebni del plaže.

Cene po skupnem dogovoru glede na dolžino trajanja in termin.

Prikolica se oddaja, ker je moja vzgojiteljica in bi si težko privoščili plačilo mesečnega dopusta (kolikor ga dobi v paketu). Prikolica je bila kupljena lani konec avgusta.

Kamp se odpre 25.4. 2014. Od takrat naprej tudi možnost uporabe, saj med prvomajskimi prazniki ne dobiva oba dopusta.

Imamo par fotografij, katere vam posredujem preko e-mail. Prikolica je glede na leta zelo ohranjena, v nasprotnem primeru jo niti ne bi vzeli.

Dodatne informacije dobite na o51/ 369 -123. Najraje po 16:00h.

Lep pozdrav,

Mogoče bi bilo pametno, da vnaprej napišeš, kdaj bi bili v prikolici vi.

Tako bi forumaši takoj videli, ali se sploh splača računati na deljenje pavšala. Lani sem tukaj zasledila kar nekaj takšnih predlogov o deljenju pavšalov, pa kot so potem ljudje videli, so bili “prosti” termini samo v juniju ali septembru.

Zato bi bilo fino, da pošteno poveš, kakšne namene imaš.

Pozdravljeni

Do konca junija (30.6.2014) po vsej verjetnosti ne bom tam, saj imam tekme, niti moja ne dobi dopusta, saj so še otroci v vrtcu. V 7 mesecu bom načeloma tam (ne vedno tako, da bo kaksnih 10 dni fraj). Podobno bo v avgustu.

Po 15.8. me zagotovo ne bo več tam zaradi tekem.

Lep pozdrav

Je na parceli elektrika in voda ali samo elektrika? Je v prikolici prenosni WC, da ni treba sredi noči hoditi na javnega? Kaj pa Tv in satelitska, ker imamo otroka, ki ne bosta ves mesec brez risank?

Pozdravljeni,

na parceli je samo eletrika, v prikolici pa žal ni wc-ja.

Tv je notri in lovi tudi SLO kanale. Satelitske pa žal tudi nimamo.

Lep pozdrav,

Pozdravljeni,

nas bi načeloma zanimalo od 10 julija do 10 avgusta. Prosim, da mi sporočite ceno za ta mesec in pošljete fotografije na polonca.makalonca@gmail.com.

Hvala.
Lep pozdrav.

Ali ne bereš?

Lastnik je lepo napisal:
V 7 mesecu bom načeloma tam (ne vedno tako, da bo kaksnih 10 dni fraj). Podobno bo v avgustu.

Po 15.8. me zagotovo ne bo več tam zaradi tekem.

Torej je julij in do 15.8. praktično zasedeno.

Sam v opozorilo. V tem kampu kar preverjajo pavšaliste ravno iz tega ker oddajajo naprej. Ožji družinski člani so lahko, ostali ne. Tudi lansko leto so najeli varnostno službo zato je bila tišina drugače je pa kr ur nebes na začetku kampa kjer je bora bora na drugi strani je mir. In tudi na vseh parcelah niso dovoljeni hišni ljubljenčki
mal več info http://www.istracamping.com/hr/kampovi/pineta/opis

Pozdravljeni,

mi bomo dali osebe na seznam. Ko se seznam napolni, je konec oddajanja, ker ne želimo dvegati izgubo pavšala.

Parcela bo na drugi strani, torej kjer ni bora bora.

Hišni ljubljenčki so dovoljeni na območju, kjer bomo mi.

Lep pozdrav

Nas (družina z otrokom in psom) bi zanimala dva tedna v avgustu.

Kdaj bi bilo prosto in koliko bi bila cena? Odgovor in slike prosim na slavica.prevc@gmail.com.

Hvala.

Mi lahko na majl katka.alic@yahoo.com pošljete slike in napišete kdaj bi bilo možen najem za en mesec (nekako dva tedna v juliju in dva tedna v avgustu) ter ceno najema? Hvala.

Pozdravljeni,

na seznam lahko damo (uradno prijavimo) samo še 3 osebe (otroke do 5 leta ni potrebno prijaviti). “Švercanja” ni, saj ne želim tvegati izgubo pavšala in posledično izgubo št. parcele. Dodatnih stroškov tako nimate.

Prosti termini:

od 25.4. do 4.5 (9 nočitev) – zastonj, saj sem v vsakem primeru v tujini

OŠ počitnice od 20.6 do 29.6 (9 nočitev X 50 EUR) in 14.7 do 20.7 (6 nočitev X 50 EUR)

15.8. do 22.8. (7 nočitev X 40 EUR)

Oddam situirani družini v kompletu.

Za takšen denar dobi človek apartma ne pa prikolico.

Prvomajske podarim, glavna sezona 45 eur, avgust 35 eur.

Lep pozdrav

Ta je pa vztrajen z navitimi cenami. Ko vidiš slike te kao dobro ohranjene, urejene in čiste prikolice, te pa ja mine veselje do življenja. Bi pač rad našel enega bedaka ki ga je že lani iskal tukaj in na drugih forumih, da bi mu pokril pavšal. Pa brez zamere.

Pozdravljeni,

lastnik prikolice sem od letos tako, da vaše navedbe ne vzdržijo. Prikolica je zelo solidno ohranjena, verjetno veliko bolj, kot pri vas doma, vendar če iščete dlako v jajcu, jo boste našli.

Bedakov ne iščem, iščem situirane ljudi, žal v to kategorijo vi ne spadate.

Prikolico si bomo delili lastnik, znanec in vi:)

Prosti termini:

Prosti termini 27.6. – 13.7 (16 dni) in 15.8. – 22.8.2014 (7 dni)

Osebe bodo prijavljene.

Osebi nič od nič pa vse dobro:)

Lani ste pač iskali pod drugim vzdevkom in niste našli nobenega bedaka ki bi vam pokril pavšal (kar so vam na tem forumu in tudi na drugem forumu jasno napisali). Glede stanja pa: no, mi pri nas doma ravno nimamo luči, ki visijo na stojalu za perilo. Toliko o ohranjenosti in situiranosti …

http://www.avtokampi.si/forum/forum_posts.asp?TID=1425&title=oddam-prikolico-v-savudriji-pineta

Toliko o navedbah o lastništvu od letošnjega leta … Očitno ste komentarje po drugih forumih kar izbrisali ker je bil plaz kritik o oderuštvu in iskanju bedaka za kritje pavšala.
Ljudje ki iščemo prikolice, nam ni problem dati soliden znesek za najem, če je stvar res kolikor toliko na nivoju, ampak vaša prikolica to na žalost ni.

“no, mi pri nas doma ravno nimamo luči, ki visijo na stojalu za perilo”.

Pošljite mi mail in boste videli, da ne govorite o isti prikolici.

Lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close