Gardaland v dežju
Jaz sem en deževen dan preživela v gardalandu. Marela skor ti ne bo prišla prav. Če bolj se boš trudila z njo slabš bo, zato ti svetujem, da jo pospraviš kar v ruzak. Anorak je sicer priporočljiv, vendar kaj kmalu premoči in si hitr moker kot miš. Je pa fajn, ker potem ni nobene gužve, če je dež. Sabo si nesi za preoblečt in pusti v avtu/avtobusu, da se preoblečeš v suhe cune. Mi se sicer nismo, smo si pa glave sušili na WC-jih. Pa je blo kljub dežju fino.
V dezhju je she bolj prijetno ker ni vrst velikih in se ne kurish ko chakash 🙂
Midva s taboshlo polovico sva kupila tam pelerini in je blo mega …nekatere atrakcije te tako ali tako popljuskajo. Prvo polovico dneva je blo sonce …ponoch pa dezh.
12 ur sva zdrzhala in ob polnochi utrujena a prezadovoljna zapustila Gardaland.
Uzhivaj 🙂
p.s. probaj hrano s seboj vzet ali se prej najest …ker notr je hrana en velik podn
Seveda je bolj prijetno če je lep sončen dan. Ampak tudi ob dežju je fajn. V trgovincah po parku prodajajo palerine za otroke in odrasle, tako da sploh ni problema. Razen če bi res full deževalo. Sem bila v dežju v Gardalandu, pa so sami lepi spomini. Poskrbite samo, da boste imeli nepremočljivo obutev.
Forum je zaprt za komentiranje.