Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Umag – hotel Sol G.Istra

Umag – hotel Sol G.Istra

Prosim za kako izkušnjo iz hotela Sol Garden Istra ****, gremo namreč prvič in me zanima ali je ok, naj bomo na kaj pozorni…? Hvala

Mi smo bili pred enimi tremi leti. Med zimskimi počitnicami.Super ! Dali so nam duplex sobo, tako da so imeli otroci svojo sobo. Hrane kolikor hočeš in kar hočeš.

Bili smo tam in je super.Sobe so čiste,hrana odlična in je res velika izbira,osebje prijazno.Okolica enkratna za sprehode.

Tudi mi smo bili – same pozitivne stvari!

Tule imaš dvestodevetinpetdeset mnenj o tem hotelu…

V redu je, edino voda v bazenu je bila zame prehladna, čeprav je bilo v njej veliko malčkov, tako da očitno ni panike.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Bili smo izven glavne sezone in za to mi je blo super. sobe ciste, postelja veliiika, zunanji bazen sicer super, ampak se mi je zagablo, ko si je ena teta na stopnicah iz podplatov trgala kožo in jo metala v vodo. (to tako delajo povsod, zato se ne kopam v bazenih). hrana mi je dobra, se je pa mami zastrupila. mislila sem, da slucajno od cesar koli, nisemm pomislila na hotel, glede na to, da zgleda vse super. ko sem to pivedala prijateljici, je rekla, da se je njen ata tudi, tako da … ne vem… sicer bi pa se sla., fino je.

Bili za prvomajske praznike. Hotel je lep, čist, mene je samo motilo to, da za večerjo čakaš kot nor v vrsti na koncu pa zmanjka želene hrane in moraš zopet v vrsto …začaran krog. Da ne omenjam kako težko je bilo najti prosto mizo. Ne gremo več, ker smo bili 4 dni za večerjo lačni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close