Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Iščem sopotnico za motoristične izlete in nato daljše potovanje ter motoriste, ki planirajo podobno poletno motoristično

Iščem sopotnico za motoristične izlete in nato daljše potovanje ter motoriste, ki planirajo podobno poletno motoristično

Sem v lepih, srednjih in zrelih 🙂 letih, s 30 letnim motorističnim stažem in izkušnjami, zato ni potrebno skrbeti, da bi vožnja ne bila varna, uglajena in v užitek. Motor je velik in udoben, opremljen s potovalnimi kovčki.

Iščem sopotnico za nekaj krajših dnevnih izletov po Avstriji ali Italiji in nato daljše potovanje v juniju/juliju ali avgustu. V mislih imam minimalno 14 dni potovanja na sever (Finska, Nordkapp, Norveška) ali jug (Grčija in nekaj otokov). Odločitev bo odvisna od prevladujoče želje po poletni vročini juga ali svežini severa. Iz dosedanjih izkušenj sem ugotovil, da ponuja lagodno potovanje z motorjem največ užitka v mirnih, odmaknjenih in nenatrpanih krajih z vmesnimi občudovanji naravnih lepot in znamenitosti.

Idealno bi bilo če se nas zbere skupina treh do štirih motorjev, ki planirajo podobno poletno motoristično potovanje.

Za več sem dosegljiv na mmmotorist4@gmail.com

Iščem motorista, (starost med 30 in 40 let) za krajše motoristične izlete. Mail:lydiaskof@yahoo.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close