Najdi forum

svetujte prosim

kam poleti na dopust z otrokom 7 let ,ne na morje! kam bi lahko šli cca 1 teden, sem trenutno brez idej. hvala

To maš pa res ogromno možnosti. Lahko greš po Sloveniji – Bohinj, Bovec…kjer lahko maš aktivne počitnice, ko t je kolesarjenje, pohodništvo, rafting….Vi se boste spočili, ker boste uživali v naravi, pa še otroku ne bo dolgčas.
Ali pa greste po Evropi, lahko s kamperjem, ali pa z avtom in šotor, ali hoteli…odvisno kaj si lahko privoščite. Recimo, padlo mi je na pamet, lahk greste v Gardaland,prespite ob gardskem jezeru, vidite Verono, pa greste naprej v Dolomite, al pa smer Pisa. Hočem rečt, lahk si ogledate Italijo, al pa nardite turo po severni Italiji (Dolomiti, Benečija, naprej v Avstrijo pa nazaj v Slovenijo. Al pa še kam dalje. Jaz bi sigurno za otroka organizirala vsaj en dan v teh adrenalinskih parkih (Jaz sem imela mislim da prav sedem let,ko sem bila prvič v Gardalandu in bi še zdaj šla tja najraje kar vsako leto 🙂 ) Drugače jih imaš po vsej Evropi, pa jih lahko vključiš v potovanje. Lahko vzamete nizkocenovni let iz Trsta ali Trevisa, pa odletite na neko destinacijo (London, Pariz, Amsterdam….) ki vam ustreza-mal poglejte na rynair.com. S sedem let starim otrokom res ni problem potovati, vse mu je zanimivo in dovolj je velik da ni problema. Imate ogromno možnosti.
Upam, da sem vam dala kašno idejo 🙂

ja, to varianto gardsko jezero in tam okrog,sem že malo študirala, ve kdo kak so kaj kampi tam okrog,cene? za gardaland nisem ziher če še ni premala za te atrakcije,pa zaradi gužve tam poleti. Če je kdo skombiniral gardsko jezero+toscana v en teden ali je premalo časa?
pa ryanair v kakšno mesto bi tudi bila ideja. je šel kdo s 7 letnikom v barcelono?baje da je tudi za otroke zanimiva,samo ne vem če zdržijo tempo ogledov..

Poleti je v Barceloni in še v številnih južnoevropskih mestih za crknit vroče. Recimo, da ni idealen čas za oglede. Morje pa tudi ni lepo za kopat, ker je zelo valovito in ne ravno čisto. Tudi v Toskani, če imate v mislih Firence in tam okoli, je poleti neznosna vročina.

na temo o gardskem jezeru je blo v tem forumu že pisano, pa lahko pogledate

http://med.over.net/forum5/read.php?213,4810357

S tem se absolutno strinjam, po takih destinacijah nikoli ne hodimo v juliju/avgustu.
Poleti je prekrasno recimo ob avstrijskih jezerih. Jezer kolikor hočeš, mnoga imajo celo pitno vodo, kampi povsod lepo urejeni, kolesarske in sprehajalne poti… Poleg kopanja še marsikaj zanimivega za videt in doživet. Pa še vročina ni tako huda kot ob morju. Bolj priporočam kot recimo Gardsko jezero, kjer je poleti strašna gneča in ne dobiš kar tako na slepo prostora v vsakem kampu, pa še v povprečju so italijanski kampi dražji od avstrijskih.

ali pa Balaton in potem proti Budimpešti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close