Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice počitnice Tunizija

počitnice Tunizija

živjo, letos se zanimamo za dopust v tuniziji v hotelu El Mouradi Palm Marina 5* – ima kdo izkušnje s tem hotelom…
kakšne so sobe, čistoča, osebje, hrana, okolica, družabno življenje, itd…?

Zabava vsak dan animacija na bazenu,vsak večer tematska zabava na terasi.Hrana odlična prav za vse okuse,včasih tudi svinjina-le kot zanimivost,ribe,meso,priloge,zelenjava,kotiček tipičnih tunizijskih jedi,sladice so poglavje zase vsaj 15 vrst brez sladoleda in vse sam režeš,jemlješ in okušaš,sadje….no tudi če ne prideš zaradi hrane je pomembno,da vedno najdeš veliko stvari za svoj krožnik.Hotel je čist,tudi plaža ali bazen,sobe pa dovolj velike s kopalnico in wc posebej.Okolica-hotel je v varovanem kompleksu z vratarnico,ki ti daje dober občutek,ni pa nobenih omejitev gostov.Vsi hoteli imajo tak sistem.Od hotela se lahko odpraviš peš do trgovin ob cesti,lahko greš peš do centra Port el Kantoui-kar dober sprehod ampak je vredno,drugače pa je na cesti pred hotelom veliko taksijev in po želji tudi konjske vprege. Jaz sem navdušena!

hvala za super informacije… 🙂

Nekaj nasvetov za Tunizijo in opis nekaterih ogledov. Za vsa nadaljnja vprašanja z veseljem odgovorim.

http://www.preberite.si/tunizija/

@zelenci

Mika me celinska Tunizija, kje blizu Tunisa. Bolj potepanje okoli kot ležanje na plaži, čeprav malce kopanja bi si tudi privoščila. V katerem letnem času je najbolje it, da ni ful vroče? Kako se da hodit okoli v lastni režiji? Tja bi sicer šla z agencijo, tam pa rajši po svoje.

kdaj v Tunizijo:
če imaš raje potepanje, ti priporočam maj. Maja sem bila v Tuniziji že dvakrat. Ni preveč vroče, vseeno pa se že lahko kopaš in v morju in sončiš, če ti kakšen dan to leži. Sama se potepaš najbolje tako, da si najameš taksi (če ne greš kam ekstremno daleč – v puščavo je še vedno bolje iti vodeno, po moje). S taksistom se vnaprej zmeni za ceno, so pa tudi dober vir informacij, če naletiš na kakšnega, ki bolj obvlada angleško (s francoščino ni težav). se pa načeloma lahko potuje tudi z vlakom, vse je seveda odvisno od tega, kje bi bila stacionirana in kam bi rada šla. Če poveš več, ti bom lažje svetovala.

zelenci, še eno vprašanje imam, kako je pa z čistočo sob in hotela v palm marini?

roses,

hotel Palm Marina je res eden najboljših tunizijskih hotelov, ki jih tržijo slovenske agencije. Čistoča je brezhibna, tako v sobah, hotelu kot restavraciji – izvrsten občutek res. Prednost tega hotela je tudi ta, da je tik ob morju (za razliko El Mouradi Palace, ki je nekaj km pred tem hotelom, vendar ni čisto ob morju, je pa tudi 5 zvezdic). Če gledaš Port El Kantoui, je Palm Marina zagotovo najboljša izbira.

roses Draga moja mislim,da si zbrala že vse potrditve,da je hotel Palm Marina res dobra izbira.Odloči se sama,jaz dobro vem kaj bi

Bil 2x v hotelih El Mouradi 5*. Glede na ceno sprejemljivo, vendar niti slučajno ne dosega ravni 5 zvezdic, mogoče dobre 3*. Če pričakuješ preveč je razočaranje veliko, sicer lahko preživiš lep dopust.

hvala za vsa mnenja, odločitev je padla,letos tunizija, palm marina… se že veselim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close