Najdi forum

Egipt februarja

Že veliko napisanega, prebrala že polno postov, prečakirala splet… Skratka, informacij je cel kup in si tudi nasprotujejo. Zato bo vprašanje zastavila še enkrat tistim, ki imajo osebne izkušnje. Torej, kaj mislite o potovanju v Egipt v sredini februarja ? “Klasično” potovanje s par dni ogledov, križarjenjem po Nilu in par dnemi poležavanja in snorkljanja.

Živi in pusti živeti

Gretka v Egiptu je februarja zima. Nič prijetno ni.

Morje je sicer toplo zaradi koralnega grebena, ampak če zunaj piha mrzel severnik………..Zna v Sharmu tudi snežni metež se zgoditi.

Ti priporočam križarjenje, ker je res nekaj fenomenalnega. Ampak pojdi od 1. maja dalje – nič prej. ali pa od konca septembra do nekako novevembra. Čeprav novembra se že hitro znoči ( ob 17 je že tema ) in potrebuješ dolg rokav. Zvečer pravim. Podnevi zna bit pa zelo toplo.

Bila večkrat v Egiptu, ker sem zaljubljena v to deželo. Bi šla takoj zopet pa me trenutno finance bašejo.

Rada ti pa še kaj povem, če te kaj konkretnejše zanima.

Hvala za nasvet. Dobila sem že nekaj podobnih in odločili smo se, da mogoče to speljemo za prvomajske praznike. Ni še čisto odločeno.
Zanima me pa seveda čisto vse kar mi lahko poveš, svetuješ, namigneš… :-). Če se ti da, mi lahko pišeš na mail. Čisto vsaka informacija bo dobrodošla, saj nimamo veliko izkušenj s potovanji. Hvala
greta.s@siol.net

Živi in pusti živeti

Bili tam pred 15 leti za novo leto. Čez dan kratek rokav, znoči se okoli 17.30 ure. Ponoči lahko okoli ničle.
Mislim da je idealno za križarjenje, kako pa je na morju ne vem.
Ne predstavljam si templejv pri visokih temperaturah in tudi ne vonjav na ulici. NPR naše krožnike so na ladji umivali direktno v Nilu.
Pojdite, kadarkoli imate čas.
Idealno- pojdite, ko imate veliko časa in denarja.
Srečno na poti!!!!

Hvala za nasvet. Dobila sem že nekaj podobnih in odločili smo se, da mogoče to speljemo za prvomajske praznike. Ni še čisto odločeno.
Zanima me pa seveda čisto vse kar mi lahko poveš, svetuješ, namigneš… :-). Če se ti da, mi lahko pišeš na mail. Čisto vsaka informacija bo dobrodošla, saj nimamo veliko izkušenj s potovanji. Hvala
greta.s@siol.net[/quote]

Trenutno sem v zagati s časom. Ti bom malo bolj podrobno pisala na M. Upam da konec tedna. V službi je namreč norišnica in sem potem doma čisto sesuta in se sestavljam cel popoldan.

greta.s@siol.net[/quote]

Trenutno sem v zagati s časom. Ti bom malo bolj podrobno pisala na M. Upam da konec tedna. V službi je namreč norišnica in sem potem doma čisto sesuta in se sestavljam cel popoldan.[/quote]

Ni problema, se ne mudi :-).
Hvala.

Živi in pusti živeti

V Egiptu (križarjenje in počitnice v Sharmu) sva midva bila v začetku marca. Imeli smo od 30-40 stopinj. Tudi ponoči smo bili vkratkih rokavi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close