Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Jadranje – moje izkušnje

Jadranje – moje izkušnje

Pozdravljeni

Pred časom sem (smo) šel na jadranje preko spletne strani http://deltasailing.eu/ in moram rečt… Odlična izkušnja, še dobrega kuharja smo imeli, jedli sveže morske dobrote, obiskali smo tudi tiste “skrite” kotičke za katere nihče ne ve. Res bi rad pohvalil profesionalnost skipperja. Bilo je vse tako kot mora biti! Tudi cene niso pretirane, sploh (ultra) last minute ponudbe.

Priporočam za tiste, ki želijo, da se tudi nekaj dogaja, ne samo poležava v hotelu pred TVjom 🙂

Kakšne so pa kaj vaše izkušnje? Sami tudi kaj jadrate ali raje to prepustite profijem? Bi rad mogoče tudi še kakšno drugo “podjetje” sprobal.

Prijeten pozdrav

A ne gre biznis.

Ste pa vsi nastrojeni tukaj, če kdo napiše svoje mnenje… A ni temu namenjen forum? Potem lahko za čist vsako temo tukaj napišemo, da je to nek privatnik ali podjetje, ki na skrivaj oglašuje kar dela… Mislim človek ne more niti več svojga mnenja povedat, ne da bi ga obtožil, da je ziher lastnik te firme. A če rečem, da če tankam na petrolu, da mi avto manj žre, boste “vedeli” da delam na petrolu? Ali pa da sem lastnik petrola? Če rečem, da imajo v lidlu zelo dober meso, pomeni da sem direktor lidla?
Mislim brezveze, tukaj pridem, da podam svoje mnenje, takšno kot je, povprašam za vaše mnenje, odziv pa tako gnil, da vidiš da nimaš kaj tukaj spraševat…

Recimo, da ni reklama…

Lahko povem samo kaj o svojih izkušnjah. Nikoli ne bi šla jadrat z najetim skiperjem in kuharjem. Vedno gremo sami, ker je ravno v tem čar. Prepričaj recimo motorista, da se na motorju pelje kot sopotnik in za to še plača:)

BTW, imajo pa zelo slabo internetno stran tile jadralci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close