Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Darilo hčeri za 18. RD – potovanje

Darilo hčeri za 18. RD – potovanje

Hči praznuje 18. rojstni dan in z možem bi ji rada podarila kakšno potovanje, izlet, počitnice… kamor bi šli skupaj. Žal nimamo nikakršnih izkušenj z malo bolj oddaljenimi destinacijami in prosim za pomoč. Na splteu je toliko vsega, da se človek dobesedno izgubi v ponudbi. Njena velika želja je Egipt, vendar mislim, da čas ni najprimernejši. Poleg tega je velik ljubitelj morja, potapljanja… Tako bi si mogoče lahko februarja med zimskimi počitnicami lahko privoščili kakšen oddih v toplih krajih. Zdaj pa kam in kako ? Katere varjante so cenovno najbolj ugodne ? Od iskanja po spletu se mi že meša, pomagajte mi prosim. Hvala.

Predlagam ti, da počakaš do sredine novembra, ko izzide Ultra first minute katalog, pri Relaxu zagotovo. Cene so tam res zelo ugodne, Egipt je varen, pa februarja topel, tako da boš ugodila tako njej kot vama. Glej samo to, da ima hoetl čim več zvezdic, najbolje 5, pa o hotelih si preberi ocene na Trip adviser, pa ne moreš zgrešiti.

Kako je z Egiptom med zimskimi počitnicami, ti ne morem povedati, ker v tem času tam še nismo bili. Preveri na agenciji, koliko stopinj ima takrat morje, da bo dovolj toplo za potapljanje.

Mi hodimo že nekaj let v Egipt za prvi maj – morje je že toplo (ne sicer kot poleti, a mislim, da ima okrog 24, 25 stopinj). Če se hči rada potaplja, bo Rdeče morje raj zanjo. Mi našega otroka iz morja skoraj ne spravimo…

Pozdravljena,

Mi smo se pravkar vrnili iz Egipta. Tam smo bili 9 dni. Južno od sinaja ni bilo nikoli nobenih izgredov. Vse je mirno. Je pa res, da ni turistov. Ljudje se še vedno bojijo.
Če ima hčerka rada potapljane ti priporočam Marsa Alam. Tukaj so korale še za enkrat najbolj ohranjene( v primerjavi s Hurgado in Sharamom).
Poglej si moj lanskoletni opis. poglej

Razlika med lani in letos je v drugem letalskem prevozniku(ker Fly Niki še ni vozil v Egipt) in pa da sem rezervirala preko booking.com. Letos me je za 9 dni prišlo še ceneje, kot lani za 7 dni.
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close