Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice letalska družba wizz air

letalska družba wizz air

Pozdravljeni,

ker nisem sigurno glede določenih informacij se obračam na vse tiste, ki ste morda že kdaj leteli z Wizz- airom.

Zanima me, koliko tekočine se lahko nese v ročni prtljagi? Razumem, da mora biti tekočina spravljena v posodicah z največjim volumnom 100 ml, ter dana v vrečo dimenzij 20×20, nimam pa informacije koliko ml lahko tekočine skupaj znašajo? Torej je lahko vse skupaj samo 100 ml ali več?

Hvala

Glede tekočin veljajo enaka pravila ne glede na letalsko družbo.
Lahko si prebereš tudi na spletni strani Adrie, je enako.
Sama se s tem nisem nikol ukvarjala, ker ne vlačim nobenih tekočin na letala v ročni prtljagi.

Torej, še zmeraj ne najdem podatka, prebrala sem razne forume pa vsak napiše drugače. Torej prosim za pomoč: se lahko ima v ročni prtljagi le 100 ml ali 1 liter tekočine?

Nekateri so mi povedali, da le 100ml,spet drugi da 500 ml, na nekaterih letalskih družba imajo podatek za 1 liter. Prosim za pomoč in hvala

Lahko imaš 10x100ml, torej en liter, v eni embalaži (rolon, zobna pasta, gel za tuširanje,…) je lahko največ 100ml, torej lahko vzameš 10 gelov za tuširanje po 100ml, oz. ustrezno kombiniraš… Največ 1l skupne robe je lahko v vrečki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close