Najdi forum

Živjo! Zanima me, ali je bil kdo v kratkem na Kubi … Sem že prebrala malo starejše prispevke o Kubi, a me zanimajo bolj novejše informacije. Predvsem me zanima, kje dobiti poceni letalske karte. Kot sem zdaj gledala, je vse full drago, tako iz Benetk kot iz Muenchna. Šla bi pa julija letos za kake tri, štiri tedne, in sicer s prijateljico … Kako je pa kaj z vizo?

Vesela bom vsakršnih informacij:)

Hvala in LP

Jaz sem bila – karte tako bolj po sreči…. odvisno kdaj rezerviraš in včasih tudi pri turističnih agencijah naletiš na “akcijo”..
Tudi vizo si lahko urediš tudi preko agencije, kjer si rezerviraš letalsko karto, npr. Sonček. Znesek vize je okrog 30-35 eur na osebo. Vendar pa te opozorim, da pa moraš za izhod iz države plačati izhodni davek 25 Eur na osebo, zato si ta denar prihrani za odhod, saj drugače ne dovolijo zapustit države….To plačaš na letališču pred odhodom.
Lp

zdravo,

po vsej verjetnosti sem čisto prepozna:-) ampak šele sedaj sem se registrirala tukaj. Sama pogosto hodim na Kubo, povprečna cena karte je vedno okoli 600 eur (iz Benetk). Ce nimaš fiksnega datuma ima air france vedno kake akcije in se da dobiti karto po polovični ceni. Skratka če še nisi odpotovala v to cudovito deželo se javi……..Lp,A 🙂

Rosanegra,

imaš še kaj pomemebnih info glede odhoda na Kubo, v kratkem odhajam tja v lastni režiji:)
hvala in lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close