Cene letalskih vozovnic
Potrebovala bi informativne cene letalskega leta LJ (lahko tudi kje v ITA ali A, čimbližje seveda) do Španije. Kar Barcelona. Nikoli še nisem iskala tega, zato ne znam najt. Termin konec januarja začetek februarja 2014, povratna karta (5 dni). Gre za izmenjavo dijakov, destinacija po izbiri. Otrok je navdušen in malo poizvedujemo o stroških tega podviga 🙂
Hvala.
Recimo tule http://www.skyscanner.net/
Iz Trsta? Bolj natančno iz Venecije ali Ronkija pri Trstu.[/quote]
Letalisce Trst je samo eno.[/quote]
Se strinjam delno s tabo. V Sloveniji je letališče Ljubljana, pa čeprav je na Brniku.
Ta Trst me je malo zmedel, ker je letališče na Ronchiu..
Ronke, 10. april 2013
Na letališču Friuli Venezia Giulia velja od 31. marca 2013 pa do konec oktobra poletni letalski vozni red. Z linijami iz tržaškega letališča je možno leteti na 20 različnih destinacij po Italiji in Evropi.
Med temi so tudi nove povezave nizkostroškovne letalske družbe Ryanair in sicer na letališče Alghero (Sardinija) od 31. marca 2013 ter na letališče Girona (Barcelona) od 1. aprila 2013.
Imaš prav, jaz pa tudi po svoje.
Letalisce Trst je samo eno.[/quote]
Se strinjam delno s tabo. V Sloveniji je letališče Ljubljana, pa čeprav je na Brniku.
Ta Trst me je malo zmedel, ker je letališče na Ronchiu..
Ronke, 10. april 2013
Na letališču Friuli Venezia Giulia velja od 31. marca 2013 pa do konec oktobra poletni letalski vozni red. Z linijami iz tržaškega letališča je možno leteti na 20 različnih destinacij po Italiji in Evropi.
Med temi so tudi nove povezave nizkostroškovne letalske družbe Ryanair in sicer na letališče Alghero (Sardinija) od 31. marca 2013 ter na letališče Girona (Barcelona) od 1. aprila 2013.
Imaš prav, jaz pa tudi po svoje.[/quote]
Ko letim na Letalisce Jozeta Pucnika, ki je na Brniku, pise na mojem kuftu LJU. In ko letim na Ronke, je na kufru oznaka TRS. Torej Trst 😉
Obstajajo tri letališča v “okolici” Trsta: Trst, Venice, Treviso (na kufrih ne boš našla oznake za Ronke ali kaj je že).
poglej na Raynair, imajo ugodne letalske povezave iz teh treh letališč. Ali pa Celovec, Pula – poglej če leti. Skratka, daj na iskalnik kart barcelona kot startno točko in boš videla kam letijo in kateri prevoznik, nato pa direktno na prevozniku poiščeš pravilno relacijo.
Forum je zaprt za komentiranje.