kamp Jadranka Izola
Jah, kamp je blizu ceste, plaže za otroke pravzaprav ni, tako da se je treba sprehodit do “svetilnika”, to je malo naprej od tiste ladjedelnice, karkoli že je … kamp ni slab sicer, ampak WCji so bolj umazani, pa smrdijo … trgovina tut ni bohve kaj.
no, mi smo bli tam samo za par dni, pa če bi ostal še en dan dlje, bi bil že kar malo živčen. TO je bilo pred 3 leti. UPAM, da je sedaj kaj bolje.
TwiggyX
Tako: avtokamp je praktično na križišču, ob glavni cesti čez izolo, plaža je takoj ob ladjedelnici in je (vsaj meni) zelo neurejena. Sam kamp ni doživel nobene obnove, spremembe, inovacije….trgovina, gostilna sta isti kot pred 20-imi leti, v kampu so čez leto bili (ne vem če so še – pred par leti sigurno) naseljeni begunci – v prikolicah,……ne vem, meni se zdi to dovolj.
Lahko, da bi tebi bil všeč, meni ni. Izola je drugače zelo lepo mesto in živo poleti – ne toliko za mladino, ampak bolj za družinski turizem. Poleti so zvečer ulice vedno polne in tudi zabave je dovolj.
Konec koncev pa lahko na plažo še vedno greš ali na svetilnik ali San simon, ali pa v Delfin (zelo lepa plaža). Izola je majhna in jo okrog in okrog prehodiš v 45 minutah (večkrat preverjeno :))
Skratka, kakorkoli se boš odločila, ti želim lep dopust. še enkrat poudarjam, mnenje o avtokampu je zgolj moje osebno mnenje.
Kaja
Forum je zaprt za komentiranje.