Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice AF Izguba prtljage

AF Izguba prtljage

A mi lahko pomagate z nasvetom?
Pred 3 dnevi sem priletela z dopusta, letalska družba Air France, kateri so mi na poti domov izgubili 3 kovčke, ki pa jih do danes še nisem dobila.
A mogoče veste kako dolgo bom čakala kovčke in ali lahko zahtevam kakšno odškodnino?? Tile AF so total bebci. Ko smo šli tja, smo čakali zaradi kao hurikana 8 ur (za 6 ur so frajeri prestavli let), na DK o hurikanu pojma niso imeli da bi bil,…zdaj nazaj pa nam izgubijo 3 kovčke.
Prav jezna sem na njih. A mogoče kdo ve, kaj naredit? Izgubo sem prijavila, samo kufrov ni od nikoder….

Na spletni strani Zveze potrošnikov oz. revije VIP so tudi članki na temo izgubljene ptrljage. Malo pobrskaj. Edino ne vem, kaj od vsebine je dostopno vsem in kaj samo naročnikom. Sem brala o teh stvareh v reviji.

Neža pozdravljena,
v primeru težav kot so izgubljena prtljaga, zamude ali odpovedi letov imate kot državljanka EU določene pravice. Za več informacij obiščite naslednjo spletno stran:
http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/passenger-rights/air/index_sl.htm

V kolikor odgovora s strani letalske družbe še niste prejeli, bi bilo najbolje da se obrnete direktno na ECC Network (European Consumer Centres Network), saj bi znali nekoliko pohitriti proces.

ECC Slovenia
Frankopanska 5, 1000 Ljubljana
epc@epc.si
Tel. (01) 432 30 35
Fax (01)433 33 71

Srečno !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close