Pohajkovanje po Londonu
Pozdravljeni,
Letos sem se odločil da bi namesto klasičnega dopusta skočim za teden dni v London.
Potovanje bi bilo v lastni režiji, sredi semptembra ali v začetku oktobra, odvisno kako najdem najugodnejše letalske karte.
Zadeva bi izgledala takole, z nizkocenovnim letom iz Ljubljane, Zagreba ali Celovca. Bivanje privat flat preko Airbnb. V Londonu pa vandranje po mestu, ogled znamenitost, parkov, muzejev, galerij mogoče malo okrog z kolesom. Skratka pogledat čim več, brez nekih obveznosti. In seveda čim ceneje…
Zaenkrat sem zadevo omenil svojim kolegom kolegicam, pa še ni nobene junaka ki bi se odločil z mano na tako turo.
Zakaj sploh London in zakaj v lastni režiji. Bil sem že večkrat sam službeno v Londonu, in vedno sem imel časa za raziskovanje samo dan dva in to v ednini. Tako da že London dobro poznam in sem zaljubljen v mesto. Zdaj pa bi rad podrobno prečesal London okrog in počez.
Zato iščem sopotnico ki mogoče še ni bila v Londonu, bi si rada ogledala London in si sama ne upa, ki ima veliko kondicije 🙂 za vandranje po Londonu (lani sem po mestu v enem dnevu naredil krog 25km), in ki je ne zanimajo samo nakupi po trgovinah 🙂
Če se kdo vidi za raziskovanje Londona in da si deliva stroške, se mi naj javi. Nič še ni fiksno določeno tako da se še vse lahko dogovoriva. Gre pa za to da je v tvoje lepše, če že ne druga da še kakšno sliko svojo sliko pošljem iz Londona na kateri sem na njej 🙂
Aha sem pa iz Štajerskega konca, vajen tudi konc dneva v kaki pub skočit.
Lp,
Živjo.
Zanimivo. Tudi jaz že dolgo čekiram London in nisem še bila tam. Bi mi lahko posredoval na mail kaj podrobnosti glede omenjenega? Planirani stroški v zvezi s flat-om predvsem…:)
Moj mail je andreja.potuje@gmail.com
LP,
Andreja
Sliši se zanimivo. Tudi sama že preveč dolgo prelagam London in zdaj bo temu konec.
Če še iščeš družbo, se oglasi na jankica@gmail.com.
Hay,
Si mogoče že našel sopotnico. Jaz sem zelo zainteresirana za London, še nisem bla, pa me že dalj časa mika.
Prosim javi mi na mail polona.m@gmail.com, se že veselim.
Forum je zaprt za komentiranje.