ville Imperial – Vodice
sem bila 2x v imperialu, ampak hotel ne vile. je kar v redu urejeno, plaža blizu, ampak kot že rečeno si kot sardinica. hrana dobra, izbire kar, ampak je vedno gužva bla za jest. osebje ne ne ravno prijazno oz bom bolj rekla delajo non stop in majo vse vrh glave. v glavnem jaz sem šla preko agencije bonus in sem imela vklučeno v ceno izposojo koles, tako, da sem vsak dan na plažo šla kam drugam, kjer ni bilo take gužve. če greš ob hotelu na desno v naslednjo vasico, kakih 15 min vožnje s kolesom, boš prišla na fino plažo z majhnimi pomoli, sami domačini pa še prijazni so. vodice kot mesto pa prekrasna-se dogaja, maš tržnice, živo glasbo na placu pa polno kafičev.
Ocena hotela: dobra
V teh vilah smo bili 4 leta zapored, ti to dovolj pove? zelo zadovoljni, odlična hrana, sicer nikoli nismo vzeli all inclusive, ker nam je to preveč, smo pa vedno prišli domov par kilc težji. Tudi letos bi šla tja, ker je cenovno ugodna varianta, sploh agencija Bonus, ampak….termin dopusta, v Vodicah sredi julija, hvala lepa, plaža pred Imperialom – kot sardele, pa neolikani Čehi, ne hvala. V glavnem, po debatah z domačini, če misliš biti na teh plažah blizu, da avta ne rabiš, se, če se le da izogni terminom od 2.7 do 15.8.
Bila v hotelu 2 leti zapored. Drugo leto smo rezervirali isto ampak so nas potisnali v vile (flora ali madera). Katastrofa, razočarana nad dopustom (imam poslikano v kašno smo prišli). IOn takoj kličev v agencijo, da smo rezervirali kot lansko leto… a prišli v nekaj čisto drugega… Čeprav nam je receptor neprijazno in zadirčno govoril da je hotel poln, da nas ne more premestit, smo takoj drugi dan dobili sobo v hotelu… Ne veš kakšno olajšanje. Res da tud hotel ni bog ve kaj, ampak je čisto kaj drugega kot vile. (lahko pošljem slike).
Drugače pa smo bili z hotelom in vsemi ostalimi storitvami zadovoljni (nismo nekaj komplicirani tipi). Ampak tja ne grem več (voda je bolj mrzla – izvir sladke vode je ravno v tem začivu, gužva….).
Sedaj že tretje leto zapored hodimo v Biograd na Moru – hotel Adria. Zelo luškan hotel, malo oddaljen od plaže, mir, prijazni ljudje, veliko bolj urejen kot Imperial, ampak da ne bo pomote to še vedno ni 5 zvezdic.
moram se oglasit…..klavdijanuša, govoriš o hotelu in depandansah, msekol pa sprašuje o vilah. od vil do morja imaš par minutk skozi hotelski park, naša tamala je sama hodila na wc pr 6,7 letih v sobo. vile so skromno opremljene, vendar vsaj do pred 3 let nazaj vedno čiste in urejene. vodice – morda pol urice peš po promenadi od hotela, dogaja se, če pa še naletiš datumsko, pa še na trgu vsak dan za otroke delavnice, preveriš lahko na internetni strani mesta. za otroke napihljiv grad, trampolini, zračni hokej, ….ccca od hotela proti vodicam. voda pa ja, znajo tokovi kar ohladit, da ni topla, v plitvini za otroke pa se kar ogreje. to so moje informacije izpred zadnič 3 let. še bi šla tja, kot sem že rekla, če ne bi bili primorani hoditi na dopust v avgustu ….sardelce….
Morda sem zamešala ampak vile so tiste za parkiriščem hotela (ki so različne barve, več tipov…), ali ne? No tam smo mi bili in katastrofa sobe.
Drugače pa proti Vodicam nimam nič, tudi sama sem bila dve leti zapored (ugodno, blizu plaže…) ampak podala sem samo svojo izkušnjo, ki imam na srečo zabeleženo vse črno na belem.
Msekol daj mi mail pa ti pošljem par slikic.
Forum je zaprt za komentiranje.