Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prevoz budimpešta

prevoz budimpešta

Pozdravljeni,
dve prijateljici letiva 20.10. 2010 iz Budimpešte za Kairo. Ali kdo gre tisti dan v isto smer in bi naju lahko vzel s seboj?
vesele bi bile tudi kakšne družbe, potovale bova 14 dni po Egiptu do 4.11.2010

Lep pozdrav

Zdravo!
Tudi mene zanima Egipt, čas kr ustreza, pa se mi lahko oglasita na mail: ajtim@siol.net
Lp

V Budimpešti je v smeri letališča kaos, porabila tri ure na avtocesti v petek popoldne od Budimpešte do letališča. Manja

19. 10. 2010 v večernih urah gremo v Budimpešto, če vam kaj pomaga?
http://www.prevozi-gladiator.si

Živio. 26.2.2012 potujeva iz Budimpešte za Kubo, pa bi si delila strošek do letališča. Če kdo potuje v tem času, bi se lahko dogovorili, da si pocenimo pot. Midva lahko urediva prevoz do sedem oseb, ker imava svoj kombi, lahko pa z drugimi deliva strošek, odvisno od dogovora.

Javite se na 041 253 867 Ksenija
ali 041 921 733 Tone

zanima me prevoz ljubljana budimpešta 21.2.2013 v dopoldanskem času na letališče v budimpešti

zanima me če gre kdo iz ljubljana v budimpesto 19.4 2013, do 13 v budimpesti? dve osebi

2. avgusta imam planiran let iz Budimpešte (2 osebi), tako da sem zainteresiran za prevoz. Če dobim še 2 za delitev stroškov, pa lahko tudi peljem.
Če je kdo zainteresiran, naj me takoj oz. čimprej pokliče na mobi 031 325 950

Aja, pozabil sem napisati, da datum ni 100% zacementiran in je možno tja do 10. avgusta (pač, ko bo let. karta najugodnejša)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close