Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice GARDALAND-AVTODOM

GARDALAND-AVTODOM

Lep pozdrav!
A ima katera ali kateri izkušnje v gardalandu z avtodomu,vsaka informacija mi bo prav prišla se namreč odlačamo ,da bi poskusili še malo z avtodomu okrog.Zamima pa me kje je najbljižje ,da nam ni treba predaleč hoditi do parka.

V Gardalandu imajo prav posebej parking urejen za avtodome, tako da parkiraš dobesedno pred vrati! Samo pa moraš priti še podnevi, ker ponoči je parking zaprt in ne moreš več noter.

Mi smo bili že dvakrat tam z avtodomom. Prišli ponoči, prespali praktično pred vhodom v Gardaland. Ko so zjutraj odprli, smo bili noter pri prvih. Parkiraš pa praktično najbliže, kar se sploh da. Je vse označeno, kje je parkirišče za avtodome. Blizu je tudi Safari park, kjer se lahko po njem vozite z avtodomom in opazujete živali skozi okna. Nam je bilo zelo všeč. Seveda rabiš za oboje več kot en dan.

Nič ni zaprt ponoči. rampa se avtomatsko dvigne. Zjutraj pa pride ena bejba na biciklu kasirat parkirnino.

Ojoj, potem se pa opravičujem ker širim dezinformacije. Mi smo želeli ene tri leta nazaj noter pa ker ni bilo nikogar na plačilih smo šli lepo drugam. Smo očitno mi tisti “kozli”, ki nismo znali noter.
Smo pa zjutraj potem prišli nazaj in plačali parking 🙂

Hvala za odgovore,a lahko samo katera pove koliko prebližno pa pride parkirišče in ali imajo priključke.

Za ceno nimam pojma, priključkov pa vsaj takrat ko smo bili mi, niso imeli.

Pozdravljeni. Je v bližini parkirišča WC in tuš, kot je to urejeno v Disneyland Paris?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close