hotel Plaža,pag?
oj,a je kdo bil v tem hotelu na pagu?
kaj se vam zdi,če si plačaš recimo polpenzion in pol hodiš še na kosilo,kolk se kaj zapravi na hrvaškem?
ponavadi hodimo samo na all inclusive variante in niti približno nevem ,kakšne so cene na hrvaškem v restavracijah?
kolk moramo pol za dva odrasla in pupa 2 leti kaj računat,jedli bi verjetno kosilo v restvaraciji na plaži,sem videla ,da je zraven.
kaj pa plaža,a kdo pozna tole plažo,pri tem hotelu?najlepša hvala za pomoč.je kar kriza,ker smo morali odpovedat dopust v že rezerviranem hotelu,ker smo dobili virus,zdaj pa panično iščemo kakšen hotel,pa da je ok.
Tale hotel je blizu kamor hodimo mi in ga malo poznam. V samem hotelu v sobah ali da bi jedli še nismo bili, hodimo pa tja na kavo, saj je zelo lepo, ljudje so prijazni in izgleda fajn – fancy. Na terasi ni veliko zunanjih gostov, tako da ni drena in džumbusa. Hotel je sicer na eni pečini (kot vso naselje Vodice – pri Pagu), mislim pa da ima betonsko plažo – mislim!, ne vem točno, ampak četudi je betonska, je potem zelooo blizu (peš 2 minuti) taka z drobnim peskom, ki je primerna za male. Edini minus (no, ali pa plus za male otroke), da je sonce tam bolj dopoldansko in da je popoldne del plaže v senci….saj je plaža obrnjena proti Velebitu (no, čez otok vidiš kopno – Velebit). No, mi hodimo z malo (staro malo več kot 2 leti) na plažo malo višje – pri Hotelu Biser (ampak je tale hotel Plaža veliko lepši in bolj fancy hotel) in je sonce na najbolj izpostavljenem delu sončen do 19h. TUdi čisto dovolj, a ne?!
Sence na Pagu ni veliko – čeprav ob tem hotelu imajo kar nekaj “umetne” sence – nadkrite terase, dežniki.
Hotel Plaža ima tudi manjši bazen – prav blizu kjer mi pijemo kavo – bomo videli kako bo mamljivo letos za našo malo…. sicer ciao moja kava v miru.
Sobe v tem hotelu so klimatirirane, nimajo pa nekih hudo velikih balkonov. Najlepše so po moje tiste sobe z dikektnim pogledom na morje.
Od centra mesta je ca. 1km do 1km in pol. Mi hodimo to peš. V mestu je poleti kar smotano parkirat (junija je bilo mega!).
Se vidimo na kavi?! :-)))
oj,Vanja2,najlepša ti hvala,za lep opis.oj,ma tista plaža pri Biseru,se da priti tud z vozičkom?kolk pa porabite za pot,časovno mislim?zdaj me je mož mal ,da zna biti konc julija velika gužva za čakat na trajekt in pa še ,da ni prav blizu.mah,sem se že skor odločila,da bi bilo tu fajn,zdaj pa nevem.alternativa je teden Čateža,samo,kaj pa vem,jaz si dopust poleti predstavljam,da se mala z lopatkami in kanglicami igra na plaži,morju.zdaj pokličem globtur,bomo videli.
Kje pa ste vi na Pagu?
Ja,mogoče se pa res vidimo na kavi.hvala ti še enkrat.
Mi smo v hiši od sorodnikov med tem hotelom Plaža in Biserom, ampak malo bližje nam je Biser. Hiša v kateri smo je nekako tako oddaljeno od morja kot tale Plaža ali Biser – torej skoraj pri morju. Tam v Vodicah je takih plaž za otroke kar nekaj – ne bi vam bilo treba hoditi do Bisera, sploh ne… razen, da bi se videli (imajo fajn senco z drevesi za kavico pit, nekaj gugalnic) :-))) (ampak mislim, da je kava tam pri vas na jutranji kavi na terasi veliko boljša – no, vsaj bila je – hmmm, v Plaži igral nisem videla, da jih imajo, hmmmm).
Po moje bo bolj težko dol z vozičkom, ne pa nemogoče – … recimo, da je 50-100 stopnic do dol…(odvisno kako so speljane) – pri Biseru so široke čisto dovolj, ograja… jih je pa po moje res ene 100. Vse naselje je na pečini… . Mi gremo na plažo res kar peš, vzamemo pa res najnujnejše, da ne nosimo vse krame. Čez dan smo bolj na terasi, ki je nadkrita, mala pa se kopa v enem velikem škafu (ki je meni boljši od vseh tistih napihljivih bazenov), morje dopoldan in po 17hhhhhhh-takrat smo dolgo.
Aha, sem ti omenila, da obstaja v smeri proti mestu Pag-mestna plaža-ful ok, samo za nas lenkote predaleč in polno ljudi…
Hotel Plaža ima poleg en tak travnik-za igranje z žogico… sam se mi zdi, da tam poleti parkirajo avtomobile.
Za PAg ni take panike za trajekt – v špicah vozijo non stop in 24 ur… tako da mi nikoli nismo čakali več kot 1 uro.
Čatež in morje – ne vem, meni ni primerjave. Čeprav sem zdaj videla, da je bilo JUNIJA tam meka. Konec julija (ko gremo tudi mi) in zaćetek avgusta ful navalijo Italijani in je gužva…
Aha, ne tako daleč od Plaže je ena kar založena trgovina Palček.
Plaža pri Biseru? Halo? Misliš plažico pri Biseru? Saj ne morem verjet. Ta košček obalice zapolni že petnajst ljudi. Poleti jih je seveda tristo ali več. Tako nekako, kot gre vedno še nekaj krompirja v vrečo, ki jo streseš, se folk meče en po drugem.
Ljudje ti hodijo po šlapah, po glavi, če greš v vodo ti odrinejo brisačo in ležijo na tvojem mestu, ti ugašajo čike v mivko med nogami…. po vodi so kolobarji olja za sončenje… Cel k… Pag se vali na to ubogo zaplato peska, ker noben k… “hotelir”, ki je gradil petsto “de luxe apartmajev” ni pomislil kam se bo hodil ves k…folk namakat.
Go ahead, če hočeš imeti glavo v riti kake podobne reve. Z vozičkom ne boš prišla zraven, ker peljejo dol stopnice. Kar precej stopnic.
Ha, ves folk. Kolikor jaz vem, ima Plaža plac okrog bazena, če je to privat plaža po ta novem. Morje in priobalni pas pa zaenkrat menda še ni sprivatiziran, ali pa je od lanskega leta že kaj novega??? Ne da te strašim. Če hočeš na Pagu na plažo, se moraš kam odpeljat s čolnom. V mestu Pag in okrog njega boš pač “uživala” čisto plebejsko gužvo. In po mojih zadnjih informacijah (včerajšnjih) je že veselo.
http://www.adriatica.net/hotels/hd_slo__4ji3k3o3p3n3nh5ji3p__.htm
da te ne bom samo strašila…
oj,koka,ma te strani sem jaz vse prečekirala ,preden smo se odločili.všeč nam je hotel.zdaj mi je padlo,saj mi imamo bazen in ležalnike.plaža je 10m,torej ,no problem,usidranje na ležalnikih v senčki ob bazenu,kopanje po par stopničkah na plaži ali ob bazenu.super.stopničk pa je točno 20,sem se vse pozanimala.še vozička ne rabimo,razen za zvečer v mesto.
tako smo delali tud v supetarju par let nazaj in se je super obneslo.
No, pa sem spet na netu (včeraj bila bolna in komaaa). Plaže v obljudenem kraju in ki so fajn za otroke so v top sezoni vedno zasedene. Saj veš, tam niso le otroci, ampak tudi celo sorodstvo…. Kakšna bo gneča na Biseru bi težko rekla, ampak UPAM, da nikoli taka, da se ne bi dalo iti v vodo, odložiti ropotijo na pol kv metra…. je pa res vprašanje če dobiš popoldne prostor za dati na tla 3 velike pene….Ne vem, mi tako ne hodimo na plažo in toliko prostora ne rabimo, ker se na soncu ne sončimo. Če je na Biseru res taka kriza ti povem po 15.8.
Mi imamo na Pagu pod hišo eno “privat” plažico, kjer ni nikoli veliko ljudi-in smo bolj ali manj sami ali max 5-6 ljudi, ker noben od nas nikoli tam ne leži…torej ni gneče.
Kako je pri Plaži ti težko povem, ker nisem nikoli šla na njihovo plažo. S terase, kjer je bazen se mi zdi, da prideš še do ene terase, od tam pa stopnice dol. Na netu piše, da je prod… potem najbrž je tako kot na Biseru.
Ma, boš že videla kako bo. Če bi raje manj ljudi potem pojdite kam drugam… ker v tem naselju Vodice je poleti res kar nekaj ljudi… ampak ima ta PLUS, da ko prideš tja lahko avto parkiraš in potem hodiš do mesta peš (naša se že veseli trgovine za 12 kun-kjer prodajajo stvari, ki so na štantih 20 in več, haha)….
in mi gremo obvezno še 1x obvezno v kontra smer-proti Bošani (od Vodic naprej). V Bošani kjer peče en ribe, lignje… mi sicer gremo tja in nazaj peš… ampak lahko greste (vam bo bližje) z avtom. Je kar skoraj 1 uro hoje v eno smer. Ni fancy pency… je pa mmmmmm!
Če rabiš še kakšne fotke iz plaže Biser, ti jih lahko pošljem na email. Zdaj junija sem naredila res nekaj krasnih fotk….
Forum je zaprt za komentiranje.