Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Z avtom do Grčije preko Jugoslavije

Z avtom do Grčije preko Jugoslavije

Kje prenočujete, ko potujete preko Jugoslavije v Grčijo?
Mi smo zadnja leta spali v Leskovacu, Hotel Stojanovic Hajat S, letos pa je za naš termin že zaseden in iščem novo varianto.
Hvala!

Enkrat smo prespali v apartmajih Dan Dar, Dojran v Makedoniji, že čisto na makedonsko-grški meji. 10 eur na osebo (prenočišče brez zajtrka), potrebna predhodna rezervacija (najava). Lepo, čisto, z bazenom in manjšo restavracijo ob bazenu.

Drugič smo prespali v mini kampu na bazenu v Vranju (nekaj južneje od Leskovca). Smo pač raztegnili šotor za eno noč. Se mi zdi da smo plačali 20 eur.

Za letos se iščem varianto. Verjetno kakšen mini hotel v Vranju, jih je kar nekaj. Informacije pobiram na srbskem forumu putovanja.info

Lp

Mi smo v enem kosu prišli do Grčije, ni bilo treba vmes spati.

Funfek, hvala. V Vranjem še nismo stali, bom pogledala, kaj se tam najde. Forum putovanja pa poznam, ja. Zelo koristna zadeva. Srbi sicer večinoma spijo na jugu Makedonije, kar nam je predaleč.

bonbončica, mi gremo iz SLO lepo na izi po zajtrku, se vmes ustavljamo, moramo pa do Piraeusa. Prvi dan do juga Srbije, do naslednjega večera pa na trajekt. 🙂

Tudi mi se odpravljamo na z avtom v Grčijo pa me zanima kaj je na poti zanimivega za se ustavit in si pogledat.
Vračali bi se čez Albanijo, Črno g., Hrvaško, a ima kdo izkušnje s cestami po Albaniji?

Domojca,
lani sva šla to pot, nazaj iz Grčije preko Albanije, Črne gore in Hrvaške. Ceste v Albaniji so čisto normalne, le ožje in glavna cesta je speljana skozi kar visok prelaz, bi rekla, vendar so ok. Izognite se le Tirani, peljite raje daleč naokrog, kajti tam je totalen kaos. Samo srečna sva bila, da sva jo odnesla s celim avtom. Ljudje skačejo preko njihove ‘avtoceste’ – to res ne doživiš vsak dan. Pravil ne upošteva nihče, policaji pravzaprav pazijo na limuzine, ne delajo pa nobenega reda. Semaforjev je zgolj pet v celem mestu, krožno promet so obup. So pa ljudje povsod v Albaniji zelo prijazni, šla sva dvakrat na kavico ob poti, plačala z evri, nobenega problema, le ne vedo najbolje koliko bi ti sploh zaračunali…
Če ti morda še kaj pomaga moj opis poti:

http://www.rtvslo.si/popotnik/anejka/po-bivsi-jugoslaviji/1993

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close