Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice makedonija moj klub sonček

makedonija moj klub sonček

A gre kdo v Makedonijo na 10 dnevno potovanje v avgustu? Sončkov moj klub ponuja veliko za zelo ugodno ceno ca 350 eur na osebo, pol penzioni, vključeni izleti, vključen prevoz? Je mogoče že kdo bil in lahko pove kakšno izkušnjo iz tega popotovanja?

mi smo bili,super fajn za malo denarja dobiš veliko, Makedonija je tako lepa dežela, doživeli smo res nepozabne trenutke na tem popotovanju, organizacija je na nivoju, skratka če hočeš dopust za malo denarja, pa te mika bivša juga zna bit tole dobra izbira:)

Jaz grem v septembru. 🙂 Bila pa je moja sestrična z njimi pred časom in je bila tudi zelo navdušena.

konc avgusta grem,hrvaška obala,srbija makedonija,bolgarija,10 dni.potrebujem družbo.

mi smo tudi bili in smo bili zelo navdušeni nad vsem, bi še kar enkrat šli, dobra družba, hrana,pa organizacija in pa veliko lepot za zelo malo denarja, skratka nepozaben dopust, tak da kdo ne ve kam za malo dnarja da dobi veliko muzike…v Makedonijo s Sončkom pomoje ti ne more bit žal če si mal jugo nostalgik.

Naši otroci so bili nad kopanjem in potapljanjem v Ohridskem jezeru bolj navdušeni kot kdajkoli prej. Voda je čista. Za videti in doživeti je veliko. Mene so odvrnile le sladkovodne kače … sicer bi se spet odpravili s Sončkom v Makedonijo.

mi gremo avgusta, upam da bo le zagotovljen odhod..komaj čakamo te počitnice v Makedoniji, da vidimo vse te lepote.

Tudi midva z ženo se odpravljava verjetno na tale izlet,sva se naveličala potovanj in počitnic z letali…

ja malo spremembe paše..po odzivih, ki jih poslušam in berem, je Makedonija res fajn in komaj čakam avgust da gremo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close