Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dopust Hvar ali Korčula

dopust Hvar ali Korčula

Lepo pozdravljeni vsi skupaj!
Letos imava z punco namen odiskat kak otok, Hrar ali Korčula. Nikoli še nisva odšla v te kraje zato bi prišel vsak nasvet prav…
Kje se vam bolj dopade?
Kakšnje zanimive apartmaje? z klimo blizu morja?
In recimo kje se dogaja kaj v Kakšnjem večjem mestu?

Zelo vam bom hvaležen za odgovore….
LP

Pred leti sem bila že na obeh otokih a sem bila v hotelu. V mestu Hvar je res čudovito toplo priporočam.
Bila sem v hotelu Amfora. Samo mesto je prečudovito. Bila sem tudi na južni strani otoka Hvar skozi tunel. Tam je pa ogromno apartmajev, bila sem pa v kampu Lily.

Tudi Korčula mi je bila zelo všeč, predvsem mesto Korčula. Veliko se dogaja.

Če bi se še enkrat odločala kam bi šla, bi bila odločitev res težka, ker sta oba otoka čudovita.
Naslednje leto grem na Peljašec kampirat in obvezno še na Korčulo.
Srečno

Ugodno oddamo urejene apartmaje v severni Dalmaciji (blizu Zadra). Lokacija je zelo primerna za družine z otroci, saj je v neposredni bližini tudi peščena plaža z dovolj sence, igrali za otroke. Tudi trgovina, pekarna, zdravnik in vse ostalo je v neposredni bližini. Za slike in več informacij prosim pišite na: apartma.morje@yahoo.com

najbolj všeč mi je bilo na hvaru v mestu hvar. ker ni nobene plaže se je treba peljati v milno (super plaža, res, mala milna je pa sploh zakon) ali z ladjico na sosednji otok.

zvečer je v mestu res lepo za sprehod, kaj več pa ne.

jelsa mi ni všeč, je preveč asfalta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close