Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hotel Barbara Portorož

hotel Barbara Portorož

Ali je morda kdo že bival v hotelu Barbara v Portorožu? Kakšno je mnenje o tej nastanitvi?

Glede na ugodno ceno dosti soliden. Hrana ok. Plaža pa tudi par min hoda

Meni se zdi kar precej drago, 76 eur za 2-post.sobo/dan z vklj. zajtrkom, v juliju in avgustu pa kar 140 (rezervacija na booking.com).

76€ / dan za dve osebi? če je tako ni drago, če pa cena velja za eno osebo pa je kar dosti ja

76 eur za nočitev z zajtrkom za 2 osebi, ampak samo še do konca meseca, potem pa 140. Meni je to drago, glede na mnenja gostov na BOOKINGU, ki so precej kritična. Za tako ceno se dobi ponekod v Dalmaciji in Istri že kar dober hotel, seveda le v določenih terminih. Portorož je na splošno precej drag.

Se strinjam, JE drago. Za hotel ranga Barbara v Portorožu.
Sem malo prej gledala na bookingu cene za Poreč, hoteli 3*, 3 polpenzioni za 2 osebi 310 oziroma 340 evrov. Se pravi dobrih 50 oz. 56 evrov na dan na osebo polpenzion. S tem, da je hrana po poreških hotelih zelo dobra, da o količinah sploh ne govorim (preverjeno v 3 različnih 3* hotelih).
Jaz v Portorož ne grem niti zastonj, na tisto mivko, pa da mi pol še plažo pa ležalnike zaračunajo.

Saj, saj…..to je samo za mladince, ki uživajo na takih plažah in v dogajanju v Portorožu – Alaya itd.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close