Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kanegra bungalovi

kanegra bungalovi

Pozdravljeni.Letos se odpavljamo v oenjene bugalove, pa me zanima ali je kdo že bil tam in mi ve povedati ali je kavč v dnevni res za raztegnit in lahko na njem spita dva, saj na slikah ne zgleda ravno tako.

Lepe poletne pozdrave:)

Odvisno kateri bungalov imate. Eni so narejeni samo za dva in imajo samo sobo s posteljo in kopalnico. Najamejo se tudi taki kjer si kuhaš sam in je kuhinja notri, kjer je tudi kavč za dva in seveda še spalnica.

Odvisno kakšen bungalov imate…..

Eni so za dve osebi, nekje celo za 6 oseb.

ti kavči so majhni čeprav so za raztegnit. Najbolje imeti kako blazino s sabo:)

V Kanegri so Bungalovi za najmanj štiri osebe (razen če je od letos kaj novega, kar pa ne verjamem.)
Na kavču bi zelo težko spala dva, sicer pa sta v dnevni dva kavča.
Spalnica, oziroma postelje v spalnici so v redu, tako da ne vem zakaj bi spala v dnevni.
Ostalo pa je v redu, kopalnica štedilnik, hladilnik, nekaj posode, na balkonu primerna miza in stoli, voda in plaža pa je tudi kar v redu.
Zavisi kaj sploh pričakuješ in odvisno od zahtevnsti.
Edino kar je se mi zdi pa zlasti v avgustu predej drago.

Lep pozdrav in vesel dopust.

Hvala za odgovor.Zahtevni nismo saj smo v Egiptu in Tuniziji že bili priča nečistoči in marsičemu pa nas ni motilo.To pač pri njih tako je. Gre pa nas pet in peta oseba spi v dnevni sobi. In ker gre za starejšo osebo, ki bi najverejetneje rada sobo zase, smo menili da bi se zamenjali.Torej babici sobo za dva tista dva pa bi spala v dnevni na kavču.Smo že bili v podobnem apartmaju pa smo naredili enako, tukaj najbrž to ne bo možno.Hvala za odgovor.

M.

AJA….blazino pa bomo vzeli zraven ja ….tako, da sploh ni panike mene je samo znaimalo če se dajo raztegnit al je to sam postla z naslonom za enega.

lp

Hvala za odgovore.Ima kdo kakšne slike?

Nekaj malega je tukaj. Malo poklikaj pa lahko še Gugla vprašaš.

http://www.hrvaska.net/istra/slo/savudrija/b_kanegra.htm

LP!

Hvala.to sem že vse pregledala,… pač sem mislila slike turistov, ki so bili tam-v tem primeru uporabniki tega foruma, ki so dopustovali tam.Na omenjeni strani pa fajn zgleda ja.lp

OJ! Mene pa zanima, če je Kanegra res tako ”žurerska” ? Na počitnice se namreč odpravljamo z družino, babico in dedkom…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close