Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kirn, d.o.o., Čižići – že kdo bil?

Kirn, d.o.o., Čižići – že kdo bil?

Je že kdo letoval v Čižićih na Krku (apartma) preko Kirn Aljoše, d.o.o. iz Ilirske Bistrice? Zanimivo, ne zahteva nobene akontacije, kar je sicer običajno, plačamo ob prihodu, vse se dogovarjamo ustno preko telefona, nimam nobenega potrdila o rezervaciji… Kaj menite?

Ne preko njih, vendar smo letovali tam….totalno dolgočasen kraj. Tud en dan nismo zdržal tam, smo bli vsepovsod drugod po Krku, samo tam ne. Imaš eno malo trgovinico in gostilnico. Nobenega življenja. ob osmih zvečer postane tiho, že čez dan ni kaj dosti ropota. Plaža je betonska, tam je tudi tisto blato “kao zdravilno” in se vsi valjajo v njem in ga nosijo domov…

v glavnem, nam je bilo najslabše od vseh letovanj….

Mimogrede, koliko pa je apartma na dan?

Apartma je 50 eur na dan, kar je cenovno ugodno.

čižiči so super.
mir je, zaliv je v redu, za otroke, meni so super malo odmaknjene Rudine, ki so dostopne z
zgornje strani z avtom.

skratka, dober dopust, če obožuješ mir.

Meni bo mir kar odgovarjal, moja 17-letnica pa najverjetneje ne bo navdušena. Bo pa 5-letnik toliko bolj užival v blatu, ki ga omenja Kimzi zgoraj. Bolj me skrbi način rezervacije, kot sem uvodoma napisala.

17-letnica, pa še hodi z vami?

O, še, še. Ni boljšega, kot da mama vse plača, he, he. Takrat jo vsaj vsak dan vidim.

Je manjši kraj bolj miren ampak je super tam imaš dve trgovini ,trafiko in tri gostilne z dobro hrano plaža je ok.Cene apartmajev ugodne od 40€ dalje.

Tudi jaz letos prvič letujem v Čižičih in me zanima ali je v apartmajih tv, klima, posteljnina in brisače.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close