vikend lep,kam ga boste mahnili?
Nimam pojma, zakaj bi morala zato, ker bo lepo vreme, kam rinit?!
Vesela sem, da bo lepo vreme, da bova z možem na terasi spila jutranjo kavico, da bomo za kosilo spekli na žaru, da se bomo z otroci odpravili na sprehod v gozd za hišo, da bom popoldan v senci brala dobro knjigo.
Ne razumem te obsedenosti z odpravami na morje, izlete in rinjenjem na turistične točke vsak prosti trenutek.
Ne znate uživat doma?
znamo brez skrbi, sam doma smo že med tednom, ko si vzamemo tudi čas za kozarec vina na terasi in vsakodnevni sprehod v gozd, skos pa tud ne moreš bit doma, morajo otroci videt da obstaja še kaj drugega izza domače ograje 🙂
mi za vikend šibamo na Cres, en bo pa raje doma oplel celotni vrt … tudi prav 🙂
Mi bomo povabili naše super prijatelje na obisk in bomo uživali na domači terasi :)))
Kar se samega vremena tiče sem ravno včeraj slišala po radiu da danes ter jutri nebo kaj preveč lepo vreme. Sonce naj bi bilo šele v nedeljo, če bo.
Drugače pa bi šla nekam čimdlje. Če bi se dalo za cel vikend pa na žalost ni možno. Doma je pač dolgčas, ni kaj za početi. Že tako smo cel teden doma in ne mislim biti doma še za vikend.
Na Bled je smiselno kvečjemu med tednom, pa še to le če prej kaj drugega dobrega za telo in dušo napraviš – npr na Bled zvečer, ko se vračaš s ture na Triglav ali pa kakšen Viševnik, Debelo peč, planino Konjščico, itd.
Sam ne vidim zakaj bi rinil samo na Bled… sicer pa vsak po svoje;
Pri nas bo kakšen bližnji hrib in potem na bližnjo reko s čolnom.
Forum je zaprt za komentiranje.