Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice zavrnitev lastnika

zavrnitev lastnika

Pozdravljeni, z prijatelji, smo malo večja družba smo si za počitnice najeli 3 apartmaje na obali. Zanima me ali nas lahko lastnik zavrne, ker nismo polnoletni. Smo mirni ne počnemo neumnosti ampak vem da danes ljudje več ne vrjamejo na besedo. Smo pa apartma rezervirali na bookingu, kjer nikjer ne piše nič o polnoletnosti

lp

Pozdravljen, žal je veliko slabih izkušenj in predvsem različnih tolamčenj kaj je za koga biti miren.

Pri nas so mladi dobrodošli (Apartmaji Izola – http://www.laguna-sp.si ) vendar vzamemo kavcijo 100-150€ na apartma za primer škode, ki pa jo dobite nazaj ob primopredaji ključev pri odhodu.

V vseh apartmajih pa velja hišni red – po 22:00 uri mir saj so apartmaji v urabnem okolju, kjer živijo tudi ostali, ali pa so nastanjene družine z otroki, ki pa seveda želijo mirno preživeti svoj dopust.

Prijazen pozdrav iz Izole, Mojca Kotnik

Saj razumem, ampak kaj svetujete nam. Apartmaji so rezervirani na bookingu. Ali nas lastnik lahko zavrne ko pridemo tja?

A mi nihče ne zna pomagat?

Pa ste mu povedali da ste mladi? Pokličite ga – povejte spoštljivo. Lepa beseda lepo mesto najde !
Mojca

Pa ste mu povedali da ste mladi? Pokličite ga – povejte spoštljivo. Lepa beseda lepo mesto najde !
Mojca

Če imate potrjeno na bookingu, ne vidim razloga, da bi vas zavrnili. Še nikoli nisem slišala, da bi človek moral bit polnoleten, da bi šel lahko v hotel/apartma. Za garancijo ste najbrž posredovali številko kakšne kreditne kartice, če je bila možna rezervacija brez, boste pa najbrž morali plačat takoj, ko pridete. To je lastnikom najbolj pomembno. Če bi potem v apartmaju počeli kakšne neumnosti, pa itak obstajajo načini, da vas vrže ven.
Na spletni strani booking.com, čisto spodaj, imaš en kup uporabnih stvari (ki jih najbrž redkokdo prebere), pogoji in pravila, pogosta vprašanja in podobno… pa si malo preberi.

In se mi zdi brez veze klicarit in spraševat, če lahko pridete in obljubljat, da boste pridni… Sicer sem pa sama večkrat doživela popivanja, rogoviljenja in kar je še takih zadev od orng odraslih in že sivolasih modelov kot pa od mladine.

No sej zato me tudi zanima. Kot da bo kej drugače čez 6 mescev ko bom pa polnoleten. Kartico smo dali kot zagotovilo da pridemo…

A misliš, da je lastnik nor, da vas bo zavrnil. On je srečen, da je oddal app. in dobil plačilo. Seveda pa red velja za vse enako

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close