Najdi forum

Hei!

Vem, da sem verjetno čist prepozna, samo zanima me, če mogoče kdo ve še za kak apartma v Breli, ki bi bil še prost v juliju oz. prvi polovici avgusta (za 2 osebi)? Cenovno tam nekje do 70 evrov na dan, bližina plaže ni tako pomembna (nekje do 300, 400 m oddaljenosti). Pa da je novejši oz. vsaj urejen.

Hvala vsem

Tina

V Breli je zelo veliko apartmajev in ti nebi smel biti problem preko interneta nekaj najti, je pa res, da verjetno ne bo vse tako, kot bi si želela. Tisto, kar je najboljše je že rezervirano v februarju – dosti jih rezervira že ob zaključku dopusta za naslednje leto.

Prvič pač nekam greš, in ko si dol si izpišeš tel. št. za naslednje leto. Tokrat le glej (vprašaj), da se apartmaji nahajajo na spodnji strani Frankopanske ulice (to je proti morju) in ne na zgornji (zaradi oddaljenosti).

Živjo!

Erick ali imaš mogoče kakšen kontakt za naslednje leto?

Tukaj imaš apartmajev kolikor hočeš. Gotovo tudi za letos še kaj dobiš, je pa res da so boljše lokacije večinoma zasedene. Jaz se že ob koncu dopusta zmenim za naslednje leto, decembra ali januarja samo določim točen termin in plačam akontacijo.

Živi in pusti živeti

Jaz imam že več let en in ist kontakt in za letos tudi že rezervirano je pa res, da ima vsak svoje videnje, kaj pričakuje – klima, senca, balkon, terasa, oddaljenost od centra, oddaljenost do plaže, parking, novo pohištvo, cena,.. in vprašanje, če nekomu odgovarja nekaj kar komu drugemu. Gretka ti je poslala uporabno stran in sigurno lahko tu z nekaj kliki in klici prideš do tistega, kar pričakuješ…

Sva našla 🙂 Po slikah izgleda zelo lepo, sicer je cena malce višja, ampak če je Brela res tako lepa kot vsi pravijo, potem se splača. Poročam, ko se vrneva.

Mi zaupaš v kateri apartma greste ? Mogoče poznam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close