Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Ježevac – Krk

Kamp Ježevac – Krk

Prosim, če mi kdo lahko pove kaj o kamu Ježevac na Krku – so čiste sanitarije, ali je dovolj sence, plaže…

In kako rezervirati pavšal….ali se preko telefona, maila, ali je dovolj, da ko se kamp odpre, da prideš dol in si šele potem ogledaš, če je prosto?

Hvala za odgovore…

Tudi mene zanima…kdo kaj več ve o kampu Ježevac, Krk?

Lp

mi smo bili tam par let nazaj. Jaz sem preko maila vprašala kako je z gužvo in so mi odgovorili da se še najde prostor in potem smo pač šli….konec avgusta….sicer smo komaj našli prostor saj smo hoteli imeti avto zraven in smo ga našli, dobesedno na plaži za živo mejo. Nam je bilo fino, edino miru ni bilo….folk ponoči na plaži in dretje iz mesta, ki je zelo blizu.
plaža je fina….senca se najde….so pa na plaži bili takšni senčniki iz slame…če si dobil prostor.
Za pavšal mislim da bi šlo preko telefona.
Sanitarije zadovoljive.

Živjo,

mi smo bili par let nazaj v tem kampu.Mislim da sredi avgusta.Če niste preveč zahtevni, pol je kamp “dokaj v redu”.

Gužva je bla res velika, komaj smo našli prostor za naš srednje velik šotor, pa še to je bilo malo naklona.Šotor smo komaj zabili v “zemljo”, (če se temu sploh lahka reče zemlja).Prej bi jst temu rekla kamenje.U glavnem,tla so bila resnično trdna, tako da smo se mogli res “namatrati”, da smo zabili tistih nekaj klin v tla.Kamp je bolj primeren za prikolice.

Sanitariji so bili na nivoju (zadovoljivi).Nismo imeli pripomb.

Plaža je bla kul, večinoma kamnita in skalnata,sam mi smo vsi mislili da bo vsaj malo peščena, tako da smo bli mal razočarani.

Morje je blo sicer zlo čisto, sam dno polno morskih ježkov (in ne pretiravam, resnično polno jih je bilo.)-Tako da sva se potem s sestro hecali, da se verjetno kamp po tem imenuje 🙂 No, mogoče se pa res 😉

U glavnem, jst ne grem več tja…nikoli!

No…dobili smo kamp v Glavotoku…majhen in čist kamp, sedaj pa samo še postavimo prikolico, napolnimo hladilnike, se oborožimo s kako dobro knjigo in uživancija do oktobra 🙂

jaz pa moram reči da sva bila s fantom lani kar cel mesec v kampu ježevac in sva se imela zelo fajn. bilo je dokaj mirno, prostora dovolj, avto zelo blizu šotora, plaža je na enem delu skalnata, lahko pa si izbereš tudi betonsko ali prodnato plažo. všeč mi je bilo to, da je v kampu veliko sence, tako da v šotoru niti ni bilo tako vroče. sanitarije so ok.
čistoča tud ok, res nimam pripomb. midva greva letos spet:)

od kdaj pa tebe zanima ta kamp

jaz sem bila tam lansko leto in mi je bilo ful fajn, v kampu čista senca, plaža kar ok, maš v kampu trgovino, kafiče, restavracije, mesto pa čist zraven. wc-ji so čist solidno čisti, je pa res, da rabiš macolo, da zabiješ kline v tla, ker so spodaj pod zemljo takoj skale 😀
aja, pa avto moraš parkirat na parkirišču in ga ne moreš met zraven šotora. vsaj v tistem delu, kjer so samo šotori.

Zdravo,
mene zanima če kdo ve ali je že bil s psom v tem kampu, če sploh dovolijo imeti domače živali.
Že v naprej hvala za odgovor 😉

Skoraj 100% sem, da sem v tem kampu že dostikrat srečal kužke (pa ne potepuške), tako da, ja, je dovoljeno – z majhnim doplačilom seveda.

Preverjeno so dovoljene domače živali – kužki in mačke seveda…. Za kakšne večje ne vem 😉

LP F.

Ali je avto lahko na parceli zraven šotora? 🙂 Imamo ogromen šotor in avto, ki ga v času bivanja v kempu spremenimo v ”omaro”, tako da ga nujno rabimo zravn hehe:) Aja pa še eno vprašanje, ali je kemp primeren za družine…mislm, da ni prveč ”žurerski”, ker smo bili 1x na Pagu (Straško) in se ne vrnemo več, veliko nam namreč pomeni mir ponoči in čiste sanitarije…:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close