Najboljši dopust ever
Spodaj je tema o najslabšem dopustu, ki ste ga doživeli. Mene pa zanima najboljši dopust, predvsem mi povejte kraje in hotele, ki so vas navdušili in zakaj….. (iščem ideje za letošnje morje)
Sama, kolikor se spomnim, mi je bilo najbolj v redu na Lefkasu, v Grčiji. Plaže so bile sanjske, res pa je, da je bilo potrebno rentat motor ali avto, da si prišel do njih. Bile so samotne, ne tako kot na Hrvaški, kjer je na eni plaži sto ljudi. Vreme je bilo skozi sončno, bila sem s tedanjim fantom, s katerim sva se tedaj še dobro razumela…. Hotel ni bil kaj prida – sedaj iščem boljše hotele…
Kaj pa vi?
predvsem se imam najbolje na potovanjih, ruzak na rame in pot v neznano … sploh Azija je moja velika ljubezen.
zadnja leta z otrokoma smo bolj na zihr varjantah … rentacar pa vsaj prenočišče z zajtrkom naj bi bilo … če smo v bližnjih državah kampiramo …
morje je bilo najlepše na Karpatosu, Korziki in na Tajskem, pa konkretno ena plaža v Italijji … hotel mi je pa zadnja briga … ker ponavadi tam samo spimo, drugač pa šibamo okrog … če smo v kampu pa si vzamemo čas tudi za poležavanje v viseči mreži pod borovci 🙂
Z mojim izborom si boš težko kaj pomagala; ampak eden izmed najboljših dopustov je bilo vsekakor potepanje s kolesom v “neznano”. Sicer po Slo… ampak vseeno.
Po obrobnih cestah in krajih, brez načrtov, po cca. 60 – 90 km na dan. Ravno prava mešanica aktivnosti in sprostitve, kupi čudovite narave in ljudi.
Zelo lepo mi je pa tudi z avtodomom v It. Dolomitih poleti. Bicikle s seboj, pa hribovsko opremo in kombinacija športa, lepot in dobre hrane.
Forum je zaprt za komentiranje.