Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Palm Marina Tunizija

Palm Marina Tunizija

Zdravo,

je bil kdo lani ali letos že v tem hotelu? Kakšno je vaše mnenje? In kaj je razlika med UAI in navadnim AI?

Poglej si opis v katalogu, prodaja ga Oassis Tours in ga primerjaj z navadnim all. Sicer je informativen, vendar do sedaj so še vedno držali.

Septembra bila v Marini,prejšnje leto pa v Palacu v Port el Kantoui. Oba hotela sta All incl. in super,ampak Marina ima vseeno bolj bogato ponudbo hrane,animacije,ležiš lahko v senci ob bazenu ob super ponudbi all icl. v vodo greš pa v morje…Moje mnenje je,da za ceno aranžmaja nudijo veliko!

Lani julija smo bili v Palm Marini. Hrana je bila zelo dobra in raznolika. Sobe so prostorne, čiste in čeprav nismo plačali sobe z morskim razgledom smo imeli prekrasen razgled na morje. Nam se je zelo dopadlo in glede na ceno, ki smo jo plačali smo bili več kot zadovoljni.

Hvala za odgovore. Mi lahko še poveste, koliko je do Porta peš? Se da po obalni poti priti do mesta?

Mi smo šli vedno z taksijem do Porta. Nislim, da sem nekje prebrala, da je cca. 50 min hoje.
Če bosta hotela imeti večerjo v ala carte restavraciji se naroči ali isti dan ali pa takoj naslednji dan. Mi smo bili prepozni in ni bilo več prostega termina.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close