Kamp Diana in Josip Biograd na moru
Ali pozna kdo kamp Diana in Josip v Biogradu na moru. Menda meji s kampom Soline. Lastniki pravijo, da je do plaže Soline 150 m, hoja po borovem gozdičku, na nekaterih forumih pa da je dlje – da je potrebno iti kar nekaj časa ob prometni cesti in nato še 400 metrov ipd.
Ali je že kdo bil tam oz. pozna dobro to področje in mi lahko pove kako je v resnici? Poznam njihovo spletno stran, zato mi je prosim ne pošiljat oz. reči, da naj tam preberem.
Hvala za pomoč.
ja smo bili pred par leti in res meji na kamp Soline, ki pa je precej velik kamp in dejansko si na plaži kampa zelo hitro, ali pa tudi ne 🙂 odvisno kam si namenjena, definitivno pa ni po prometni cesti, edino če se je v zadnjih nekaj letih močno razširila, kar pa dvomim.
sicer pa … saj imaš google maps[/url], vpiši vanj Biograd na moru in si lepo poglej na zemljevidu … vidiš vse, si približaš, zračunaš … jaz to vedno uporabljam če ne vem kako in kaj glede določene destinacije.
tam prespala lani eno noč, je zraven Solin, do plaže Soline kot piše ena je odvisno na kateri del si namenjena, najbližji je po cesti (ki pelje do glavnega parkirišča in je zato temu primerno prometna) cca 150 m (nič posebnega za odrasle in odrasle otroke). Mene je bolj od vsega motilo nočno razgrajanje – pa ne v kampu, ki je čista milina od mirnosti, temveč se sliši bučna glasba iz diskoteke na plaži, ogromno prometa (pa četudi si v od ceste najbolj oddaljenem delu kampa – tam kjer so njihovi bungalovi) zvečer in hrup..za povrh pa je najbolj hrupno sredi noči, ko zapro diskoteko – poslušaš hrumenje mopedov in kričanje pijane mularije… No tisto noč ko sem jhaz spala tam je za povrh ko se je vse to umirilo ob 5h začelo neurje…tako da spali nismo nič :((
Bolj priporočam kampe na drugi konec Biograda proti kraju Sv Filip i Jakov.
Zdravo dragi Kamperi,ja sam 2011. godine bio u ovom kampu i tada sam dozivio najgori odmor u mome zivotu.Unajmio sam bungalov u ovom kampu,kada smo dosli zaprepastio sam se kako su im losi bungalovi,niti su opremljeni kako treba stim da mi imamo dvoje male djece,nisu oupce namjenjeni za obitelj.Uz sve to neko nam je obio bugalo nakon 2 dana i odnjeo 2500 Eura,digitalni aparat i laptop sto me prepastilo!!!!Vlasnici autokampa nam cak nisu ni pomogli kako bi dosli do nestalih stvari….ma uzas!!!!
Sorry al ovo nisam ocekivao,dodjem da se odmorim i na kraju jos probleni…..ccccc
Nikad vise “Kamp Diana i Josip” Biograd na moru…..
Pozdravljeni, avtodomi, sem bil 2011 v tem taborišču, nato pa sem doživela najhujšo dopust mojega lebens.Wir najela bungalov v tem taborišču, ko smo prispeli sem bil šokiran nad tem, kako slabo svojih hišic, vendar so pripravljeni, kot smo Dve majhni otroci, bungalovi niso za otroke in Seher verschmutztund starih. po 2 dneh, je nekdo oropal našo počitniško hišico in ukradenih naše prihranke (2500 evrov), (digitalni fotoaparat in prenosni računalnik), lastnik kampa ne pomagajo ta problem lösen.Ich ne bi priporočal, da si ne želite, da besuchen.Ich ta kamp boste doživeli gleihe, kar sem izkusil!
Nič več tabor Diana in Josip Biograd!
Mi smo bili dve leti zapored (2011 in 2012) v hotelu Adria nad tem kampomo in vsaki dan hodili mimo njega, ko smo šli na plažo. Deloval je miren kamp, ampak meni na prvi pogled ne preveč urejen. Je pa res da imaš ful sence in pa res največ 150 m do plaže Soline kjer pa je gužva. Ampak mene gužva na plaži ne moti, se pa na plaži dogaja… Ful kafičev (cene ugodne), zvečer pa lepa promenada ob obali do mesta.
Če ti ni do neke ful finese pol mislim da je kamp ok…sam bivala v njem pa nisem.
Lastnini pa moraš pazit povsod!!!!
Kar težko verjamem, da se v enem dnevu najdejo tri osebe, ki so imela v kampu Diana & Josip krajo denarja. Sicer pa kamp ni nič posebnega, od morja je oddaljen 150 – 200 metrov, prva plaža je mivkasta, ostale so pa peščene/prodnate. Do centra Biograda je cca 15 minut hoje po lepi sprehajalni poti ob morju. Problem je pa nočni mir, saj ob morju deluje odprta diskoteka in res je tam čez poletje žur do 3 oz. 4 ure zjutraj, tako da odsvetujem kampiranje s šotorom. V mobilni hišici ni problema, ker je hišica dovolj dobro izolirana, da se glasba le deloma sliši tudi v notranjost.
http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=208
Zdravo da se i ja nadovezem na temu,ja sam bio prosle godine sa svojom obitelji u autocampu Diana i Josip,bio sam iznenadjen kada su me kontaktirali jedan radnik i jedna radnica koji rade u kampu i u razgovoru sam saznao da vlasnik kampa nije dao place 3 mjeseca za redom uposlenicaima i ako je sve naplacivao unaprijed i u kesu,znaci ovo sto su gore drugi gosti naveli da su opljackani,nije ni cudo!!!Kad pljacka svoje radnike sto nebi i goste.Nije ni cudo da se vakve stvari,kada su mu u kampu na obezbjedjenju ovisnici opojih droga i ljudi koji imaju kriminalni dosije!!!Znaci ja znam i mene nemoze niko ubijediti u supratno jel je i meni Bungalov opljackan,mada kod mene nisu imali srece nisam novac drzao u bungalovu.U susjednim nastambama su mi rekli da su u to vrijeme u blizine moje nastanbe vidili samo vlanikovog sina koji se zove “Josip” koje sam naknadno saznao.Nedaj boze nikome,nikad vise autokamp Diana i Josip!!!!!
u ostalom cam ILIRIJA je preko puta uz samo more i oni su povoljni i do 30% uz to su i bolje osigurane sve nastanbe jel ih cuva vise renomiranih i postenih cuvara!!!
Pozz Ante iz Livna
I was 3-4 years ago in this camp, but I have not robbed and did not like the hygienic razloga.Prvo I was in the camp, “Mia”, which is the same as the owner of the camp, “Diana and Joseph.” After a few hours the I own the camp “mia” switch to cam “Diana and Joseph” because I try to talk with employees, an older woman who was friendly and who was yelling at mene.usao’m bungalow with her husband, where we cleared away and where she lost her wedding ring, after leaving the bungalow is trejao 10 minutes longer ring we never see, we have demanded from the owner to call the police but the same is not to ocinio, but offered us two days free stay in the camp, we unknowingly left the camp “Mia “and ended up in another camp the same vlasnika.Nakon it for three years in a row was in the camp” Ljutic “where better service and atmosvera.
nice greetings from family Aston J.
Bog Prijatelji
ja zivim u Biogradu i da vam odma recen da sa vlasniko kampa Joškom Strpićem imam veoma losa iskustva.On je prije 7-8 godina posjedovao Turističku Agenciju preko koje jeod nas desetak Biogradajaca uzeo Apartmane da ih iznajmljuje,dakle da nas zastupa,di je on odradija dvi uspiješne sezone kod nekih od nas di je zaradio dosta navaca a nas nikad nije iplatio.ja sam mu da samo jednu sezonu,di je dva misica napunija šet mojih Apartmana a na kraju sezone kad je triba da me isplati ninan dobija ni Lipe i ja znam da ne placa radnike u kampovima i jedno i drugom,i pouzdano znan da zaposljava radnice iz Bosne i Hercegovine na crno jer u Biogradu i okolici on vise nemoze naci radnice ni radnike,jel ih vara,drzi ih 2-3 misica i ona ih izbacuje iz kampa uz pomoc covijeka iz opcine koji je zaduzen (ovlasten) da se bori protiv rada na crno.Tog doticnog gospodina inpektora namjerno necu imenovati jer ja jos uvijek iznajmljujem Apartmane i ne zelin problema.Znan jos da ovi neplaceni i prevareni radnici u zadnjih 4-5 godina,a njih je mnogo spremaju kolektivnu tuzbu prostiv Joška Strpića a isto tako se spremaju blokirati oba kampa strajkom u 8 misecu.I on je to nacuja te je angazira mjesne kriminalce da se suprostave tim napacenim radnicima.A cuja sam i da prodaje apartmane u kucama koje su bile minirane za vrime domovinskog rata te ih estetski pripravlja u skupo pokusava prodati.Ima jos,doia je od Opcine Polača teren u industriskoj zoni tako sto je morao kupiti miniranu kucu od Četnika Uzelca,ima jos al drugom prilikom,nimam vise vimena!!!
toliko od mene!
Troskot iz Biograda
Slazem se sa Gospodinom Troskotom,ja san Pakoštanac znan di je bia 3 misica za vrime rata kod nas odaklen smo ga potirali,nikad mu nismo virovali jel je on zadnje rezerviste skuplja po Biogradu i slao u JNA kad smo mi vec ginuli u zaleđu.Ja danas neman nista,1100 dana prva crta,sve bojišnice od Dubrovnika do Drvara san prosa.On tri misica pa je zasluzia dva kampa.Tako zvani Pašič je vara tad a vara i sad u ovoj drzavi triba varat,bizati sa prve crte da bi se zasluzila dva kampa i vilu u Biogradu.Di je tu pravda!!!Kad nan Dica ostanu gladna,nama nema druge nego poci u Strpiča i traziti nas dia u toj Imovini!!!
Dans ni Ime nismin napisat jel me oni prevarant moze tuzit,kao sto tuzi i svoje radnike kojima nije dava placu po 3-4 misica.Zalud smo se borili,komunisti opet vladaju iz prikrajka!!!
haj te bog
Forum je zaprt za komentiranje.