Morje in kužki
Pozdravljeni
Vsi ki imate kužke kam hodite na dopust.
Rabim info. o App-jih ali hiškah na hrvaškem vse pride v poštev le da sprejemajo kužke.
Najraje bi šli nekam kjer je divja plaža pa brez grdih pogledov ko se kužka kopata v morju.
vse sem že pregledala pa nič ne najdem (domačini ki oddajajo)
hvala
Pošljite povpraševanje na agencije – tu je internetna stran za hrvaško, kjer je v razširjenem iskanju tudi rubrika domače živali. Ali pa vprašajte strica Googla npr. apartmaji živali forum, pa boste dobili naslove direktno iz “prve roke.
jožica
App. Medena v Seget Donji -Trogirju. Super tudi za sprehode, gozd, veliko sence. Mi nismo imeli lani nobenih težav zato gremo letos spet. Poglej še Apartmani Vesna, Omiš – lastnica je velika ljubitljica psov. Glede plaže v Omišu ne vem, bo verjetno težje, ker mi pri Vesni še nismo bili (je bil naš termin že januarja zaseden). V Seget Donji pa je dokaj lepa plaža, mi smo psa samo 2 x peljali kopat, pa še drugi so bili, pa ni bilo težav. Sicer ni uradno nikjer zapisano, da je to pasja plaža, vendar če ne motiš drugih kopalcev in si obziren, ne boš imela težav. Malo se le umakni od ostalih, saj plaža je res dolga in ni težko najti kotička. Sicer pa, če greš skozi gozd proti Seget Vranjici, je pa plaža skalnata in tam se nihče ne kopa. To je od app. oddaljeno cca 500 m. Sami app. pa imajo klimo, so za 3 ali 4 osebe. Pse sprejemajo v neobnovljene, nam so bili čisto ok.
Forum je zaprt za komentiranje.