Najdi forum

Ker prihaja čas, ko se že malo odločam kam bi šla poleti na počitnice, sem se odločila, da malo povprašam po forumih, če ima kdo kakšne izkušnje s počitnicami v ZDA? To je ena izmed destinacij, ki bi jo zelo rada obiskala. Kot prvo me zanima, katerega letalskega prevoznika priporočate, da je dokaj ugoden (vem da znajo cene poletov pri različnih prevoznikih kar precej variirati)? Ali ima mogoče kdo izkušnje s “potovanjem” po ZDA – mislim to, da greš na primer najprej z letalom na Florido, ter potem v času ko si tam “potuješ” še v druge države, na primer New York, California, itd., saj bi mi to bilo bolj zanimivo kot pa teden ali dva biti samo v enem kraju. Poleg tega me zanima, koliko časa priporočate za nek kvaliteten “izlet”, da si lahko ogledaš vsaj večino pomembnih stvari po državi? 2 tedna, 3 tedne? Ter še to, kje se najbolj splača nastaniti, da so še dokaj normalne razmere (da ravno ne živiš skupaj s kakšnimi mišmi in podobno) ter kakšen cenovni okvir na osebo priporočate, da naj računam na koncu za vse skupaj, letalska karta, nastanitev, prehrana, ostale drobnarije,…?
Vem da je veliko kar konkretnih vprašanj, vendar o tem vem zelo malo, ker nisem še nikoli na tak način potovala, zato bi rada imela čimveč koristnih informacij, preden se odločim.

P.S. Če me kdo želi zaradi mojih vprašanj popljuvati, ker se mu pač zdi fajn ter nima kaj pametnega za napisati, mu svetujem, da se rajši vzdrži komentarja ter pusti komentirati normalnim osebam, ki imajo s tem kakšne izkušnje in so pripravljeni pomagati ter deliti svoje izkušnje, informacije tudi s tistimi, ki s tem (še) nimamo nobenih izkušenj. Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close