Vuni Palace Kyrenia – Ciper
Jure654…imaš na temo Cipra kar nekaj objav, pa vendar. Bila sem v tem hotelu lani v začetku julija. Bom skušala na kratko strnit potovanje. Z letališča v Ljubljani smo odleteli zvečer, postanek je bil v Turčiji, kjer pa si primoran eno uro ( zaradi papirologije med Turčijo in Ciprom za nadaljevanje leta), ostati v kabini. V Ercan smo prišli po 4 urah leta ( iz LJ), potem pa so nas z busi odpeljali do hotelov. Ker je bilo že okoli pol dveh zjutraj, so nam pripravili v hotelu juho in obložene kruhke, ter nas namestili v sobe. Te so velike, čiste, prostorne in udobne. Imajo klimo in vsaka svoj balkon. Hrana mi je bila sicer po treh dneh skoraj enolična, bilo pa je vsega dovolj. Bazen velik, hladna voda, super. Do morja pa morda 30 m. V mesto sem šla le 1x z brezplačnim busom, ki te odpelje in pripelje pred hotel, je pa, priznam, zelo vroče, a se da preživet. Brisače imaš redno menjane v sobah, brezplačno jih dobiš tudi za na bazen. Prav tako zastonj so ležalniki in senčniki. Na izlete nisem hodila, so pa organizirani vsak dan. Skratka, meni je bilo vse OK, šla pa nebi več. Moje načelo- prišla, videla, doživela.
Upam, da sem ti kaj pomagala pri odločitvi. Če želiš, pa še kaj vprašaj.
Forum je zaprt za komentiranje.