Apartmaji Sunset Lanterna – prosim, mnenja
Kakšne pa so cene? Žal o teh apartmajih ne vem nič, vem pa da smo tudi mi (smo tri članska družina) enkrat šli na tak način na morje – opis ful lep, naj bi blo super za otroke, plaža naj bi bila čudovita, apartmaji na dobri lokaciji in oh in sploh … cenovno zelo ugodno, ampak smo bli ful razočarani. Meni osebno mora biti tudi v apartmaju prijetno, ne samo, da je nametano nekaj starega pohištva notri, kot je bilo pri nas. Plaža je bila pa tooook polna, da dejansko nisi vedel kam naj se daš.
Zdaj pa že dve leti hodimo z agencijo Biseri jadrana, ki ima prav namensko apartmaje, primerne za družine z otroki (ubistvu samo predvidevam, da imaš otroka, ker iščeš app za tri osebe). Cene so sicer malenkost višje, ampak če se zmenite da vas gre več, je cenovno zelo ugodno in splača se!!! Mi smo ful zadovoljni z nimi, ker ti res za vsak apartma povejo kaj so prednosti in slabosti, apartmaji niso ob masovnih plažah in so zeloooooo lepi. Dokler bodo obstajali bomo verjetno hodili z njimi 🙂
Ne vem če sem ti sploh kej pomagala, ampak vsaj izkušnja več ki jo zdaj poznaš. Se mi zdi da je res pomembno s kom greš danes na počitnice.
Srečno.
Ja tudi mi smo bili lani na Korčuli z Biseri Jadrana! super so. Bili smo na Korčuli, peščene plaže, tamali so uživali, moj je pa tečnaril ker je imel pol avto peska 🙂
Mi smo se imeli res zelo lepo. Čist apartma, nov, lepo okolje, bazen s plitvino za tamale – ko se mi popoldne ni več dalo na plažo,s ta tamala dva na bazenu norela, jaz pa sem brala knjigo na balkonu in ju gledala direktno – perfektno. Edino wi-fi bi morali izklopiti, ker je bil moj mož skoz na računalniku, grrrr 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.