Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bungalov oz. najem v kampu

Bungalov oz. najem v kampu

Prosim za nasvet glede dopusta. Lani smo dopustovali v kampu Straško na Pagu, kjer smo bivali v mobilnih hiškah. Bilo je super, ampak so hiške žal precej drage. Zanima me, v katerih kampih so na voljo tudi kakšni bungalovi, ki so blizu plaže? V poštev pride Istra in Kvarner, nekje do Zadra z okolico. Super je, da se kaj dogaja in da se da kolesariti tudi z otroki. Prosim za kakšen vaš namig in izkušnjo. Zelo bom hvaležna.

Kakšna pa je cene v glavni sezoni za najem teh mobilnih hišk?

Mi smo rezervirali direktno v kampu. Cena najema za veliko hiško je bila 135 eur/dan + 15 eur/dan za hiško v prvi vrsti. Bili smo dvojni, tako da smo si strošek delili, ker nas je prišlo za 14 dni kar 2.100 eur.

tule je precej ceneje
pa lepa plaža za otroke
v glavnem slovensko naselje
http://www.losinia.hr/si/camp/lopari/about/

lp

Bucka74 praviš, da ste bili dvojno. Koliko pa jih gre v takšno hišico tudi mi smo dvojni vsaka družina z dvema otrokoma. Ali so tudi tako velike hiške?

Naroz123: Mi smo bili štirje odrasli in dva otroka stara 6 let. 4 odrasli in 2 otroka je tudi največje možno število oseb, ki lahko biva v hiški. Najeli smo hiško velikosti 32 m2.

“kaj pa otok” hvala za namig – zelo zanimivo izgleda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close