Hotel termal preko M holidays
Pozdrav!
Za novoletne počitnice se odpravljamo v ta hotel za 3 dni preko unih zvezdic od merkatorja -zberi in izberi.
Zdej me pa zanima,ker nikjer ne najdem ali se lahko kopamo prav vsepovsod,ker kolikor vem ima ta hotel majhen bazen…ali lahko gremo tudi v bazen hotela Ajde,ki je večji in ima več vrst savn?
Saj nameravam jutri poklicat merkator,ampak me vseeno zanima,če je kdo že to koristil in kam vse je lahko šel? Kaj pa v tem kompleksu se da kupit kaj za prigriznit,da ne hodimo vedno v une tavečje bazene,kjer so tobogani,ker tam vem,da je za pojest,za tukaj pa nisem sigurna….
Upam,da se najde kdo,da mi pove,kaj vse lahko koristim?
Mi smo bili letos- februarja.Prav tako preko Mercatorja. Hotelski bazen je majhen- (v njem je poseben bazen z zelo zdravilno črno vodo), vendar imaš neomejen dostop do term 3000, ki so čisto blizu. Tam pa je bazenov več,pa savne in ostali vrelci. Prigrizke pa lahko kupiš v obeh bazenskih kompleksih.Blizu hotela je pa tudi Mercatorjeva trgovina.
Hrana v hotelu Termal je bila zelo dobra, mi smo bili prvič in gremo naslednje zimske počitnice- februarja ponovno tja.
Pozdravljeni, nika111,
Ponudba hotela Termal v programu zvestobe ZBERI IN IZBERI ODDIH Z M holidays glede kopanja vključuje: neomejeno kopanje v hotelskem bazenu, neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu Terme 3000, možnost celodnevnega kopanja v hotelskem bazenu na dan prihoda in odhoda ter uporabo hotelske finske savne.
Kompleks bazenov Terme 3000 se nahaja cca. 250 m od hotela in s hotelom Termal ni povezan s hodnikom. Dostop do bazena hotela Ajda (povezan s hodnikom) je možen z doplačilom: enkratni vstop je 6,50 EUR/dan/osebo, če želijo gostje hotela Termal več dni zaporedoma koristiti bazen hotela Ajda, je cena vstopa 5 EUR/dan/osebo.
V bazenskem delu hotela Termal je manjši lokal kjer je mogoče dobiti sendviče in sladice, v kompleksu Term 3000 pa se nahaja samopostrežna restavracija.
Lep pozdrav in prijeten oddih želimo.
M holidays
Forum je zaprt za komentiranje.