Novo leto
Deževen pozdrav 🙂
Je med vami še kdo, ki že razmišlja o najdaljši noči v letu. Jaz že z radovednostjo iščem nove destinacije, predvsem pa bi bila vesela nove družbe. Pridejo leta, ko se vsi poparčkajo, nekaterim finance ne dopuščajo razvajanja, nekaterim se pa enostavno nikamor več (ne) da.
Nimam še izbranega kraja kamor bi rada šla, odprta sem za vse predloge, glede na proste dneve pa vsekakor nekje v Evropi.
Objavo sem zapisala tako zgodaj predvsem zaradi tega, ker bi želela morebitne navdušence prej bolj spoznat – skupno načrtovanje, tudi “pozitivna energija” včasih bolj teče preko ekrana kot potem v živo.
Oglasite se na mail alkimija.sabi@gmail.com
Mislim, da je Islandija za novo leto lahko idealen kraj. Možnosti je več. Umakniti se v divjino, ali preživeti najdaljšo noč v glavnem mestu kjer je brez dvoma ognjemet velike razsežnosti in nikomur ni prepovedano prižigati raket, petard in ostalega.
Ker sem stacionairan v Reykjaviku, le takšne izlete tudi organiziram.
Da ne odpiram nove teme bom uporabil to (upam da ni narobe). Trije prijatelji stari 24let se odpravljamo silvestrovat v London, če se najde kaka ekipa, ki bo tam naj javi pa se lahko kaj zmenimo in žuramo skupaj. Prav tako so dobrodošli predlogi vseh tistih, ki ste že silvestrovali v Londonu, kam se splača it.
Še mail: fri911[afna]hotmail[pika]com
Forum je zaprt za komentiranje.